Robbanás rázta meg a Krímet, orosz katonai központot érhetett támadás (VIDEÓ)

2023. szeptember 09. 17:38

Hatalmas füst terjeng a Krímnél.

2023. szeptember 09. 17:38

Szombaton délután kigyulladt egy katonai objektum az Oroszország által megszállt Szimferopolban. A közösségi oldalakon megjelent egy felvétel, amelyeken az látszik, hogy

a robbanást követően a helyszínen hatalmas füst keletkezett.

Az előzetes információk szerint egy katonai egységet érhetett támadás.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Az említett felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Telegram

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intel
2023. szeptember 10. 06:45
Ideje lenne felhagyni az orosz "megszállás" anakronisztikus emlegetésével. Aki ilyeneket ír az nem járt még soha a "megszállt" területeken. Aki így ír az az Alföldet is a magyar hordák által megszállt régióként értelmezi. Kétségtelen, hogy minden földrajzi terület esetében lehet azonosítani népeket akik előbb voltak ott mint a jelenlegi. Viszont a fair elbírálás azt követelné, hogy amennyiben Texast nem nevezzük az USA által megszállt területnek akkor más régiókkal se tegyük.
files32
2023. szeptember 10. 06:19
Háború van.
mgyfree
2023. szeptember 10. 05:55
az Oroszország által megszállt Szimferopolban kedves Mandiner, akkor talán úgy kellene írni Kárpátaljáról, hogy az ukránok által megszállt Kárpátalja!
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 10. 05:45
Fingottam egyet...lehet, hogy büdös. Szagértők
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!