Hegyi-Karabah vezetője parancsba adta, hogy január 1-jével megszűnik az ország

2023. szeptember 28. 09:38

Rendeletben döntött a köztársaság saját maga felszámolásáról.

2023. szeptember 28. 09:38
null

A kaukázusi köztársaság 1994-ben jött létre, miután Örményország önhatalmúlag kikiáltotta. Most viszont a fiatal állam saját megszűnéséről döntött  – írta meg a Reuters.

Samvel Shahramanyan elnök rendeletet írt alá 

az összes állami intézmény 2024 január 1-jétől történő feloszlatásáról

 – közölték csütörtökön a karabahi örmény hatóságok.

A rendelet szerint az önjelölt köztársaság ettől a naptól kezdve megszűnik létezni.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
borgia
2023. szeptember 28. 10:04
Ukraine is not Nagorno-Karabakh, but an idea of self-liquidation worth considering. The Ukrainians simply decided to solve this issue by military means, while trying to satisfy the sponsors of the war. In the current situation, the political rationale for taking into account Washington's interests seems to be exhausted, so it may be worth trying to self-liquidate by omission.
lilla50
2023. szeptember 28. 09:58
Putyin példát mutatott és lám van követője ! Ez a kockázata annak, hog olyan hülyék vagyunk , hogy fittyet hányunk az elvekre--ahogy Orbán Ukrajna konfliktusát minősíti
Karvaly
2023. szeptember 28. 09:56
És természetesen a művelt nyugat ingerküszöbét ez már nem éri el, hiszen az azeriek lényegében törökök, ráadásul a Európát földgázzal is ellátják, tehát csinálnak, amit akarnak. Ismét a nyugati képmutatás.
kaqxar
2023. szeptember 28. 09:48
Ehhez asszisztált Erdogan barátunk, valamint doktor miniszterelnökünk a baltás gyilkos kiadatása óta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!