Elon Musk kirúgta az X „választási biztonságért” felelős embereit

2023. szeptember 28. 16:45

Musk szerint a csapat visszaélt a hatalmával.

2023. szeptember 28. 16:45
MUSK, Elon

A Rollingstones magazin írta meg, hogy a napokban kiderült, hogy Elon Musk megvált a platformnál dolgozó azon „szakemberektől”, akik a választási biztonságért feleltek és elméletben az álhírek terjedése ellen léptek volna fel. A Rolling Stone egy olyan jelentésre hivatkozik, amelyben az áll, hogy a héten elbocsátottak több olyan európai munkatársat, akik a közösségi platform fenyegetéselhárítási csapatában dolgoztak. Köztük volt Aaron Rodericks felsővezető is.

Musk egy X-bejegyzésben erősítette meg az értesülést. A közösségi oldal tulajdonosa azt írta: 

„Ó, a »választási feddhetetlenség« csapatra gondolnak, amely aláásta a választási feddhetetlenséget? Igen, már nincsenek velünk”.

Nyitókép: Susan Walsh

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
betakentaur
2023. szeptember 30. 08:07
ursula-van-de-lejjebb 2023. szeptember 28. 17:37 Nálunk sem kellene sok mindent, csak lekapcsolni a fészbukot, instagramot, messengert, azaz összes meta szolgáltatást. Soha nem értettem, hogy miért engedik a különböző államok az amerikai adathalász cégek - google, meta, stb. - szabad garázdálkodását területükön. Kollektív balfékságnak tudom nevezni. Láncreakciószerűen kellene kitiltani ezeket minden független államból.
békalepcse2.0
2023. szeptember 28. 23:24
Ezt megcsíte az igazságérzet-vírust terjesztő N. Katica...
Takagi
2023. szeptember 28. 17:55
Korrekt.
nempolitizalok-0
2023. szeptember 28. 17:53
Libsik, kezdődik! Csengtek le!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!