Bizalmatlansági eljárást indítanak Joe Biden ellen (VIDEÓ)

2023. szeptember 12. 18:40

A képviselőház elnöke szerint az elmúlt hónapokban komoly vádakat tártak fel az elnökkel szemben.

2023. szeptember 12. 18:40

Az Amerikai Egyesült Államok képviselőházának házelnöke, Kevin McCarthy hivatalos vádemelési vizsgálat indítására utasította a képviselőházi bizottságot Joe Biden elnökkel szemben. McCarthy X-bejegyzésben osztotta meg a hírt, és azzal indokolta lépését, hogy az elmúlt hónapokban komoly és hiteles vádakat tártak fel Bidennel szemben.

Nyitókép: MTI/EPA-PAP/Marcin Obara

 

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. szeptember 21. 15:24
Isten jobb keze Gyurcsányra és MZP-re gondoltál. Orbán nekem csak ADOTT....nyugdíjat.
survivor
2023. szeptember 21. 15:24
Mind a két elnökjelölt a böriből irányítja a kampányát... OH Amerika! :-D
borgia
2023. szeptember 21. 09:49
Joe may have trouble finding the door to his own bathroom and confuse his left arm with his right leg, but in the case of his beloved Hunter, he will not let go. Only by holding on to the presidential chair can he try to protect the child. Perhaps he does not understand that Hunter is just a pretext, his weak point, which the opposition wants to hit. From Joe's limited perspective, Hunter's immunity is crucial, and here they have him.
faramuci
2023. szeptember 13. 07:16
Nem is lehet benne megbízni,hiszen eltéved a saját házában.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!