Balhé a US Openen: „Hitler-kifejezéssel” zavarták meg az orosz származású német teniszezőt

2023. szeptember 05. 10:59

A nézőt azonosították, majd kivezették a stadionból.

2023. szeptember 05. 10:59
ZVEREV, Alexander

„Deutschland über alles” kiabálta be egy néző az US Open magyar idő szerint kedd hajnali fordulójában a német színekben versenyző Alexander Zverevnek. A szurkoló pont adogatás közben zavarta meg az orosz származású olimpiai bajnok klasszist, aki – talán emiatt is – óriási balhét csapott. Félbeszakítva a menetet ugyanis odament a bíróhoz és arról panaszkodott, hogy „a legismertebb Hitler-kifejezéssel” zavarták meg.

A nézőt azonosították, majd kivezették a stadionból. Az incidens végül nem okozott komoly kárt Zverevnek, aki öt játszmában (6:4, 3:6, 6:2, 4:6, 6:3), 4 óra 42 perc alatt túllépett Jannik Sinneren.

Nyitókép: MTI/EPA/Isabel Infantes

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2023. szeptember 06. 06:31
Az igazság--A VALÓDI IGAZSÁG--az az, hogy nem(!!!) Szása és fivére Misa Zverev disszidáltak anno a Szovjetúnió-ból az akkori NSZK-ba--hanem a "Vater"-juk még, az idősb' Zverev. Aki a szovjet Davis kupa tenisz csapatának tagja volt--és annakidején még Budapesten is játszott szovjet színekben Metreveli-vel és Lihacsov-val együtt..a Margit-sziget-i akkori teniszstadionban a Gulyás, Szikszai magyar Davis kupacsapat ellen. Ott voltam az akkori magyar-szovjet meccsen. amkor 3:2-ra kikaptunk a szovjetektől--akiknél a grúz Ali Metreveli volt a "namber uan"- os játékos....Az "oreg" Zverev párosban játszott Lihacsov-val. Szóval ez a mostani Szása Zwereff már "Deutschland"-ban született testvérével Misá-val együtt.
rugbista
2023. szeptember 05. 14:13
Ő ment Németországba orosz létére, egy áruló, a szöveg meg a régi szövege a német himnusznak. Mi a baja?
Aerion
2023. szeptember 05. 13:46
Az alak a nyugati moslékmédia egyenes terméke.
szintetikus
2023. szeptember 05. 13:25
Az oroszokat mindenhonnan bojkottálni kellene, mert zavarják a normális emberek közízlését ezek a barbár népek elemi. Olyanok, mint a néger migránsok. Nem kívánatosak sehol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!