„Azt szeretnénk, ha eleget tennének a kötelezettségüknek” – üzent a magyaroknak a francia külügyminiszter

2023. szeptember 28. 15:22

Catherine Colonna is a svéd NATO-csatlakozást sürgeti.

2023. szeptember 28. 15:22
francia külügyminiszter, Catherine Colonna

Catherine Colonna francia külügyminiszter csütörtökön Helsinkiben sürgette Törökországot és Magyarországot, hogy ratifikálja Svédország NATO-tagságát. „Szeretnénk Svédországot a NATO-ban látni, és azt szeretnénk, ha Törökország és Magyarország eleget tenne kötelezettségének” – mondta Colonna finn kollégájával, Elina Valtonennel közösen tartott sajtótájékoztatóján. A két miniszter kétoldalú megbeszélést folytatott Helsinkiben.

Finnország idén áprilisban lett a NATO 31. tagállama, három évtizedes katonai elzárkózás után és az ukrajnai háború közepette. Svédország Finnországgal együtt nyújtotta be csatlakozási kérelmét, de tagságának parlamenti megerősítése még nem fejeződött be minden NATO-tagországban.

(MTI)

Nyitókép: Xose Bouzas / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

 

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. szeptember 30. 03:25
Néni! Az a kötelezettségünk, hogy MEGŐRIZZÜK EURÓPÁT. TESSZÜK.
faramuci
2023. szeptember 29. 07:42
Te is tegyél eleget a kötelességvállalásotoknak: menj és pucsíccs egy nagyot az egyik nigger menekülttáborotokban.............
Martell 2
2023. szeptember 29. 01:15
Hú de rusnya, mint egy férfi olyan :)
nemecsek-3
2023. szeptember 29. 00:00
Már mondtam párszor, hogy ezeknek a vérében van a nyugati felsőbbrendűség és egy perc álmatlan éjszakájuk nincs attól ha szemünkbe hazudnak, átvernek lekezelnek mint keleti blokkba tartozó csicskákat. .....mert ezen nem változtatott semmit a rendszerváltás, csak úgy gondolák onnantól őket kell szolgálni a ruszkik helyett. Kitartóan határozottan tanítani felvilágosítani kell őket mire képesek lesznek fölfogni, mert nehéz a felfogásuk, de az is lehet, hogy előbb halnak ki hülyén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!