Újra bohócot csinált magából Joe Biden (VIDEÓ)

2023. augusztus 09. 13:42

A Grand Canyon mellett szerencsétlenkedett az amerikai elnök.

2023. augusztus 09. 13:42
DUDA, Andrzej; BIDEN, Joe

Az amerikai elnök a Grand Canyontól néhány mérföldre délre fekvő Red Butte repülőtéren tartott beszédet, amelyben kormánya klímaprogramjáról és a természetvédelmi erőfeszítésekről beszélt, amikor a felvétele tanulsága szerint a következőket mondta: „Emberek, nem túlzás azt állítani, hogy nincs olyan nemzeti kincs − nincs olyan, amely nagyobb lenne a Grand Canyonnál.

A Grand Canyon − a Föld kilenc csodájának egyike, a világ csodája, szó szerint.

Gondoljanak csak bele. Ez elképesztő. Amerika maradandó szimbóluma az egész világ számára.”

A Fox News emlékeztetett, a világ csodáinak széles körben elfogadott listáján a kínai Nagy Fal, a mexikói Chichén Itzá, a jordániai Petra, a perui Machu Picchu, a brazíliai Megváltó Krisztus szobra, az olaszországi Colosseum és az indiai Taj Mahal, tehát hét helyszín szerepel – a Grand Canyon viszont nem.

Hozzátették azonban, hogy Arizona legfontosabb látványossága azonban felkerült egy másik listára, amelyet a CNN állított össze 1997-ben a világ hét természeti csodájáról. Ezen szerepel még az északi fény, a Nagy Korallzátony, a brazíliai Rio de Janeiro kikötője, a mexikói Parícutin, a Zimbabwe és Zambia határán található Viktória-vízesés és a Mount Everest.

Ezt is ajánljuk a témában

Biden később sikertelenül próbálta kijavítani magát, mondván, hogy nem kilencet, hanem hetet akart mondani, de a Grand Canyont így is felvette a világ hét csodájának listájára – jegyzi meg  a Fox News. Az eseményen ugyanakkor nemcsak Biden beszéde volt zavarba ejtő. Az elnök mozgása is láthatóan bizonytalan volt. Egyik alkalommal a nézőközönségnek tisztelegett, amelyből akár arra is lehet következtetni, hogy azt sem tudta, hogy merre jár. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/EPA-PAP/Marcin Obara

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. augusztus 09. 23:56
Birozsanyádba.
5m007h 0p3ra70r
2023. augusztus 09. 23:15
>>> birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag 2023. augusztus 09. 20:22 Szar lehet abban a tudatban élni, hogy mégis ez a vén bohóc adja az ukázokat a dagadt isteneteknek. <<< Eszméletlen mennyi energiát feccölsz bele, hogy bizonyítsd, nem te vagy a legélesebb kés a liburgyákék fiókjában.
Palatin
2023. augusztus 09. 22:38
Van egy "Karácsony/Biden-jelenség". Biden nem azért lett elnök, mert az amerikai polgárok ostobák lennének. A választás lett úgy manipulálva, hogy Biden nyerjen. Biden pontosan azért kell a háttérhatalomnak, hogy a hadiipar, a külügy stb, - az igazi fajsúlyos intézmények, cégek -, teljesen szabad kezet kapjanak, és ne akadályozza öket egy "megfontolt, okos" politika, azaz egy határozott elnök, mint pl. Trump. Ez a jelenség él és virul a világban. Gondoljunk csak arra, miért lett Budapesten egy abszolut alkalmatlan, buta tökfilkó a föpolgármester? UGYANAZÉRT, AMIÉRT BIDEN AMERIKAI ELNÖK LETT. Biden, még abban sem biztos, hogy ö az elnök. Igaz, ebben én sem vagyok biztos. Biden ugyanis pontosan azért amerikai elnök, amiért Karácsony budapesti föpolgármester. Az ilyen rongybabák mindig a mögöttük álló rafinált héjaknak kellenek. Ök a diszlet, ami mögött az ármány és valóság titokban lejátszódik. Biden mögött a CIA ügyeskedik, Karácsony mögött Gyurcsány.
Palatin
2023. augusztus 09. 20:49
Biden egy gyagyás, gonosz vénember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!