Biden újra beégett: sokáig észre sem vette, hogy nem az amerikai himnusz szól (VIDEÓ)

2023. június 24. 21:10

Az Egyesült Államok elnöke az indiai himnuszt tekintette a sajátjának.

2023. június 24. 21:10
null

Joe Biden csütörtökön reggel Narendra Modi indiai miniszterelnököt fogadta a Fehér Házban. Az amerikai elnök azonban újra kínosan viselkedett, amikor az indiai himnusz hallatán a szívére tette a kezét.

Biden meglehetősen későn vette észre, hogy India himnusza szól, nem pedig az amerikai.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

***

Nyitókép: Nicholas Kamm / AFP

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. augusztus 09. 21:58
Biden egy gyagyás, gonosz vén trotyli. Fiatal korában olyan lehetett, mint Karácsony ma. Van egy "Karácsony/Biden-jelenség". Biden nem azért lett elnök, mert az amerikai polgárok ostobák lennének. A választás lett úgy manipulálva, hogy Biden nyerjen. Biden pontosan azért kell a háttérhatalomnak, hogy a hadiipar, a külügy stb, - az igazi fajsúlyos intézmények, cégek -, teljesen szabad kezet kapjanak, és ne akadályozza öket egy "megfontolt, okos" politika, azaz egy határozott elnök, mint pl. Trump. Miért lett Budapesten egy abszolut alkalmatlan, buta tökfilkó a föpolgármester? UGYANAZÉRT, AMIÉRT BIDEN AMERIKAI ELNÖK LETT. Biden, még abban sem biztos, hogy ö az elnök. Igaz, ebben én sem vagyok biztos. Biden ugyanis pontosan azért amerikai elnök, amiért Karácsony budapesti föpolgármester. Az ilyen rongybabák mindig a mögöttük álló rafinált héjaknak kellenek. Ök a diszlet, ami mögött az ármány és valóság titokban lejátszódik. Biden mögött a CIA ügyeskedik, Karácsony mögött Gyurcsány.
Hyazinth
2023. augusztus 09. 16:00
Mivel sajátjának gondolja a földkerekséget, minden himnusz az ő himnusza.
kizökkentidő
2023. június 25. 11:42
A haladároknak ő az etalon.
Robert69
2023. június 25. 06:48
Ez csak egy latvanyos gesztus volt, igy fejezte ki sajat szivugyenek tekinti Indiat is. Jajj nekik....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!