Tragédia: meghalt egy háromhetes kislány egy népszerű fesztiválon

2023. augusztus 26. 09:35

Az azonnali orvosi beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni az életét.

2023. augusztus 26. 09:35

A Camp Bestivalt 2008 óta rendezik meg, és ez az egyik legnépszerűbb brit zenei fesztivál. A gyerekbarát rendezvény péntek este szomorú fordulatot vett, amikor egy három hetes kislány rosszul lett. A kiérkező orvosok nem tudták megmenteni az életét, mentővel kórházba szállították, ahol később meghalt – számolt be a tragikus eseményről a Daily Mail

Hogy mitől lehetett rosszul a kislány azt egyelőre nem tudni, az igazságügyi hatóságok vizsgálják az esetet.

Nyitókép: Nigel Hicks / Robert Harding Heritage / robertharding via AFP

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teréz A Piréz
2023. augusztus 26. 18:54
Három hetes gyerekkel a szülők örülnek, ha lyuk van a fenekükön. Ki a fenének jut eszébe fesztiválozni, és pláne egy újszülött babát odavinni? Elképesztő...
KuntaKinte
2023. augusztus 26. 15:00
Nagyon sajnálom a kislányt, a szülőket. Végtelenül tragikus. De nem értem, miért keres egy 3-hetes csecsemő egy zajos, büdös, stresszes tömegrendezvényen.
Lombi
2023. augusztus 26. 12:39
A szülők még szabadlábon?
kafabatka
2023. augusztus 26. 11:50
Nem kapott használati utasítást. Perelje be az egészségügyet és a fesztivál szervezőit! Szóval csak a baromság mértékére kívánok rávilágítani. Elképesztő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik