Medvegyev: Oroszország a saját feltételei szerint fogja elérni a békét, a győzelem a miénk lesz!

2023. augusztus 08. 11:57

Az egész NATO-rendszer gyakorlatilag nyíltan ellenünk harcol. Elég erőnk van ahhoz, hogy egy különleges katonai művelet minden feladatát teljesítsük – írja Telegram-csatornáján az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

2023. augusztus 08. 11:57

Pontosan 15 évvel ezelőtt Oroszország határozottan reagált a Csinvali elleni aljas támadásra, és határozottan visszavágott az agresszornak – írta Telegram-csatornáján Dmitrij Medvegyev a Medvegyev a grúz-oszét konfliktus évfordulójára hivatkozva.

„A bolond Szaakasvili háta mögött a kollektív Nyugat állt, amely már akkor is igyekezett megingatni a helyzetet Oroszország határainak közvetlen közelében. Fegyveres erőink öt nap alatt gyorsan és keményen megbüntették az arrogáns nacionalistákat. Megvédtük az Abháziában és Dél-Oszétiában élő népünket az ellenségtől. Lehetőséget adtunk az új államoknak, hogy Oroszország támogatásával fejlődhessenek” – fogalmazott az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, majd azzal folytatta, hogy az USA-nak és vazallusainak egyértelműen hiányzott a tapasztalat. 

„Ma ismét bűnös háborút folytatnak mások kezével, és megpróbálják eltörölni Oroszországot a föld színéről. 

Az egész NATO-rendszer gyakorlatilag nyíltan ellenünk harcol. Elég erőnk van ahhoz, hogy egy különleges katonai művelet minden feladatát teljesítsük. Mint 2008 augusztusában, ellenségeinket le fogjuk zúzni, és Oroszország a saját feltételei szerint fogja elérni a békét.
A győzelem a miénk lesz!” – zárta bejegyzését Medvegyev.

Nyitókép: Yekaterina SHTUKINA / SPUTNIK / AFP

 

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. október 01. 17:38
putykó rajongóknak INGYEN OROSZ RULETT! Körönként METILES VODKA GRÁTISZ!
panyigai péter
2023. augusztus 09. 02:25
Oroszország és mindenki más is a kínai feltételek szerint fogja elérni a békét.
orokkuruc-2
2023. augusztus 08. 16:29
Locomotive 2023. augusztus 08. 13:40 sajnos nagyon eltaláltad. Talán az 5-8 év max. 4 (annyiról tudnak az EUban ;) )
Akitlosz
2023. augusztus 08. 16:10
"Az egész NATO-rendszer gyakorlatilag nyíltan ellenünk harcol. Elég erőnk van ahhoz, hogy egy különleges katonai művelet minden feladatát teljesítsük – írja Telegram-csatornáján az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese." Sok év alatt. Ezzel a tempóval nem mostanában lesznek teljesítve a kitűzött feladatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!