„Magyarország és Izrael viszonya még soha nem volt ilyen jó” – Köves Slomó az izraeli miniszterelnökkel találkozott

2023. augusztus 24. 18:23

Az EMIH vezető rabbija szerint a magyar zsidó közösség a jövőben is mindent el fog követni a két ország kapcsolatainak erősítéséért.

2023. augusztus 24. 18:23

Benjamin Netanjahu csütörtökön jeruzsálemi irodájában fogadta Köves Slomót, az EMIH Magyar Zsidó Szövetség vezető rabbiját – tájékoztatta az Indexet az EMIH sajtóosztálya. A portál szerint a találkozón javarészt a magyar zsidó közösséget érintő témákról, valamint a magyar–izraeli kapcsolatok napirenden lévő kérdéseiről volt szó. A megbeszélésen szóba került a magyar nagykövetség Jeruzsálembe történő esetleges áthelyezése is. Megállapították, hogy

Magyarország és Izrael viszonya soha nem volt ilyen jó, mint az utóbbi években.

Köves Slomó hangsúlyozta, hogy a magyar zsidó közösség a jövőben is mindent el fog követni a két ország kapcsolatainak erősítéséért. Benjamin Netanjahu köszönetét fejezte ki Köves rabbinak a magyar zsidóságért és Izraelért végzett munkájáért.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2023. augusztus 25. 08:33
A magyar nemzetnek meg van a véleménye a zsidókról. Ez bizony soha sem fog változni. Apáról fiúra száll. Bármit tesznek ennek megváltoztatása érdekében, nem fog menni. A zsidók IDEGEN TEST MARAD a magyar nemzet szálláshelyén vagyis Magyarországban. "Ott jön két EMBER meg egy zsidó."
gyaloggos
2023. augusztus 24. 21:03
VÉGRE egy jó hír! A RETTEGŐK mit szólnak ehhez odakünn, meg idehaza?
llnnhegyi
2023. augusztus 24. 20:28
Így kell ezt! Hajrá Slomo! Hajrá Bibi! Hajrá Izrael! Hajrá Magyarország! Hajrá dr miniszterelnök!
Zsolakomarom
2023. augusztus 24. 20:14
Meg nem volt ennyire filoszemita kormany sose. Ami nem baj, csak a magyarokra szarik, az a baj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!