Köszönöm szépen Bóka János miniszter úrnak a felkérést

2023. augusztus 09. 08:15

A feladat nem egyszerű, de annál fontosabb.

2023. augusztus 09. 08:15
Zsigmond Barna Pál
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Köszönöm szépen Bóka János miniszter úrnak a felkérést: a jövőben az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkáraként, miniszterhelyetteseként dolgozom Magyarországért, a magyar emberekért. A feladat nem egyszerű, de annál fontosabb. Ráadásul izgalmas időszak elé nézünk, hiszen az európai parlamenti választás is közeleg! A célunk az, hogy Brüsszelben olyan döntések szülessenek, amelyek a magyarok érdekeit szolgálják, és hogy a 2024-es, soros uniós elnökségünk sikeres legyen.

Ennek a küldetésnek a teljesítéséhez segítségemre lesz mindaz a tapasztalat, amelyet a külpolitika terén szereztem. Akár nemzetközi szervezeti keretek között, a NATO Parlamenti Közgyűlése magyar delegációjának vezetőjeként, illetve az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése magyar delegációjának helyettes vezetőjeként, és a Jogi Bizottság tagjaként. Akár hazai pályán: az Országgyűlés Külügyi Bizottsága alelnökeként, vagy a Külgazdasági és Külügyminisztériumban főkonzulként, majd miniszteri biztosként.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. augusztus 09. 16:58
A hírértéke ennek a szoponcnak három komment. Orbit jó szolgái, hát mi lesz, a gazda nem lesz megelégedve veletek!!
gekk
2023. augusztus 09. 13:20
Barnanyelvű pál befutott. Nemhiába szopta fel, itt is láthatva, orbitékat. Ez ma mo. Ez orbanisztán. Ezt a moslékot köszönhetjük fletónak, orbitnak, no meg az egybites szavazoncainak.
lájkbajnok
2023. augusztus 09. 10:01
Ki ez a két jóllakott óvodás? Ismerni kéne őket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!