Erős képpel tért vissza Trump a Twitterre (X-re)

2023. augusztus 25. 06:27

A korábbi elnök nem sokkal azután tette közzé a bejegyzést, hogy feladta magát az atlantai börtönben.

2023. augusztus 25. 06:27

Ahogy a Mandiner is beszámolt róla, Donald Trump helyi idő szerint csütörtök este a georgiai Atlantába utazott, ahol a Fulton megyei börtönben formálisan letartóztatták. Ujjlenyomatot vettek tőle, és nyilvántartási fotó is készült.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt a nyilvántartási képet (angolul mugshot) osztotta meg közösségi média felületén, a repülőről hazafelé. A kép alatt a következő szavakkal üzent:

„Beleavatkozás a választásokba. Soha nem adjuk fel!”, valamint belinkelte X kampányoldalát, ahol a választási kampányhoz gyűjt adományokat, ezzel is jelezve, hogy a történtek ellenére száz százalékosan a választásokra készül.

Trumpot a 2021-es capitoliumi ostrom után tiltották le a közösségi média felületről. Utolsó bejegyzése 2021. január 8-án jelent meg, amelyben azt írta: „Mindenkinek üzenem, aki kérdezi: nem fogok részt venni január 20-án a beiktatási ceremónián.”

Trump annak köszönhetően térhetett vissza a Twitterre (amely közben X lett), hogy a felületet megvásárolta Elon Musk üzletember, aki sok mindent megváltoztatott az oldal működését illetően. Trump időközben létrehozta saját közösségi felületét, a Trump Socialt, így eddig nem látta értelmét visszatérni a Twitterre.

Nyitókép: MTI/EPA/Michael Reynolds

 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 01. 16:37
Bohóc-pojáca…jogos a csüngőhasú áhitata…:)
Zolotarjov
2023. augusztus 25. 08:45
A háttérhatalom már koncepciós perekre kényszerül. Ez jó jel..
Performan
2023. augusztus 25. 08:08
Liberális banánköztársaság. Ez lett a liberálisok (=komcsik) új példaképe, innen kezdve ez adja a mintát és a pénzt. Megjegyzem, mást nagyon nem is csinálhatnak, hisz szolgák ők, ócska, filléres cselédek.
pipa89
2023. augusztus 25. 07:46
Mielőtt még valaki félreértelmezné a helyzetet, itt nem két politikai oldal, párt versenyéről van szó, hanem arról, hogy van két politikai doboz, amelyik mindegyikébe ugyanazon emberek döntik el, hogy kik lehetnek indulók, akik közül a vak amerikai választópolgár választhat. Nekik nem mindegy, hogy kit választanak, azonban valójában bárkit választanak, arról már előre döntöttek. Vagyis Mammon tornyaiban előre megvett emberek indulhatnak a választáson, nos valószínűleg Trump nem tartozik közéjük, ezért inkább eltakarítják az útból. Ma már egy oswaldos sztorit mégsem lehet "elsütni", ezért marad a dutyiba zárás. Ezek úgy döntöttek, hogy minél nagyobb a disznóság, annál jobb. Attól félek, hogy olyasmivel állnak elő a végén, amiből nem tudunk kimászni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!