Elveszett tisztesség

2023. augusztus 31. 06:26

Kennedy nem tanult a történelemből. Persze ma már le sem kell lőni. Elég, ha kiderül róla, hogy „homofób”.

2023. augusztus 31. 06:26
Democratic Presidential Candidate Robert F. Kennedy Jr. speaks during the World Values Network's Presidential candidate series at the New York Society for Ethical Culture at the Glasshouse in New York City, United States on July 25, 2023. Kennedy Jr., who is running a longshot primary campaign against President Joe Biden, joined Rabbi Shmuley Boteach to discuss fighting antisemitism and the championing of Israel.
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Katharina Blum elveszett tisztessége már a múlté. Már senkit nem érdekel, szegény. Most ugyanis a demokrácia és a szabadság tisztességének elveszejtése van soron. Semmi erőszak, semmi hadsereg, semmi bevonulás – ó kérem, dehogy! Ezek idejétmúlt dolgok, az új barbárok, a pogány hedonisták nem ebben gondolkodnak. Mást találtak ki. Ők úgy veszejtik el a demokrácia és a szabadság tisztességét, hogy a maguk képére formálják.

Mondanám, elvették feleségül szegényt, majd rázárták az ajtót, a mosogató széléhez állították, naponta erőszakot tesznek rajta, de minden nap kikiabálnak az ablakon, hogy az asszony nagyszerűen érzi magát, és ő a legboldogabb.

Mindenki más asszonya pedig egy elnyomott, megszomorított boszorkány. Újbeszélül: »fasisztoid diktatúra«.

S hogy mi is ennek a legmegfelelőbb módszere? Hát ez: »Az USA egyik legismertebb politikai családjából származó ifjabb Robert F. Kennedy kendőzetlen nyíltsággal beszélt arról, hogy az Egyesült Államok miként befolyásolja a különböző országok belpolitikáját. A Demokrata Párt 2024-es elnökjelölti válogatóján induló politikus a The Epoch Timesnak adott interjúban elmondta, hogy az Egyesült Államok propagandacélokra külföldi újságírókat fizet le. Szavai szerint az USA a világ minden részén birtokol médiumokat, és több ezer újságírót tartanak a fizetési listájukon. A finanszírozást pedig a CIA bonyolítja a Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség (USAID) nevű külügyminisztériumi szervezeten keresztül.«

Ezt is ajánljuk a témában

Hát így. Ez a propaganda maga. S ennek megszállottjai azt is kitalálták, hogy mindenki mást, aki nem áll az Egyesült Államok titkosszolgálatának zsoldjában, propagandistának bélyegeznek.

Erről beszélt Kennedy. Ismét itt egy Kennedy, aki kellemetlen dolgokat feszeget. Vagyis az igaz­ságot. Például azt, hogyan pénzeli az Egyesült Államok titkosszolgálata szerte a világon a saját talpnyalóit és az adott ország hazaárulóit.

Kennedy nem tanult a történelemből. Persze ma már le sem kell lőni. Elég, ha kiderül róla, hogy »homofób« vagy harminc évvel ezelőtt egy nagyáruház női fehérnemű osztályának próbafülkéjében »megerőszakolt« egy nőt. Bizonyíték? Nem szükséges. Elég, ha ezt a »megerőszakolt« nő bejelenti.

Változnak az idők.”

Nyitókép: FATIH AKTAS / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Majdmegmondom
2023. augusztus 31. 11:01
Mondják csak... Peregjen le! Mi van akkor, ha valaki homofób? ugyanúgy nem tehet róla, mint amikor valaki buzi. Ez az egyenlőség! Ha a meleget támogatni kell, akkor ugyanannyira a homofóbot is! Mi a lófqsz van itt, hogy rettegjünk mindenféle ránk aggatott szótól?
drogqueen
2023. augusztus 31. 09:53
Mondjuk egy ilyen ember beszél tisztességről...
kata56
2023. augusztus 31. 08:14
Hm...en inkabb azt latom, hogy egy Kenedyt dobott be a demokrata part menteni a valsztasi eselyeket. Demonstralva hogy mi ilyenek is vagyunk, ilyen igazmondok es becsuletesek', normalisak Ezert a normalis emberek szavazzamak rank.. ne Trumpra. Szimpla szavazatszerzesi manover a demokrata part reszerol. Ezuttal Bernie Sanders helyett egy Keneddy-vel. Majd ha az igazi tulajdonosai a hatalomnak eldontik, ki legyen a demokratak vegleges jeloltje a valasztasokon, akkor termeszetesen Keneddy is teljes mellszelesseggel beall majd moge. Ennyi. Mar ha nem o kesz az.
Dixtroy
2023. augusztus 31. 08:00
Erről beszélt Orbán a tranziton, hogy az angolszászok mindig úgy facsargatják a szándékaik interpretációját, hogy ők a jók, a morálisan vállalhatók, még akkor is ha pont kurvára nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!