Drónokkal támadták meg Moszkvát, eltaláltak egy tornyot

2023. augusztus 01. 06:42

Oroszország Gazdaságfejlesztési Minisztériumát célozhatták, de négy emeletet tévedtek.

2023. augusztus 01. 06:42

Kedd éjszaka drónok támadták meg Moszkvát, ami az Index szerint a helyi sajtó tájékoztatásából derül ki. Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester közölte: több drónt is lelőtt az orosz légvédelem, ezek közül azonban 

az egyik a Moszkvi Sziti tornyot találta el, megrongálva a homlokzatot a 17. emeleten.

Az orosz védelmi minisztérium közben arról ír, hogy ukrán drónok támadtak a fővárosba, kettőt megsemmisítettek, egy másikat pedig lezuhant Moszkva területén. Az Astra Telegram-csatorna szerint az Orosz Föderáció Gazdaságfejlesztési Minisztériuma a torony 21. emeletén található.

Nyitókép: Illusztráció. Kirill KUDRYAVTSEV / AFP

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sztrovacsek
2023. augusztus 01. 09:05
Moszkva lakosságával is tudatosítani kell, hogy háborúban állnak. (Kijev lakossága már tudja)
gyzoltan-2
2023. augusztus 01. 07:53
"Drónokkal támadták meg Moszkvát, eltaláltak egy tornyot" A gyilkos, agresszív zsidó bolsevizmus nem tud kibújni a bőréből, a hazug báránybőrből... Ugyanazt játsszák le, amit a Világháború II. fordulójában már eljátszottak, eladtak! -ahol csak lehetőség volt, olyan durva merényleteket követtek el a német katonákkal, a német hatalommal szemben, mely elkerülhetetlenül kiváltotta a megtorlást; HILAIARE BELLOC, híres történész, G.K. Hetilapjában 1937 február 4-én: "A kommunista propaganda világszerte szervezés és irány tekintetében zsidó ügynökök kezében van. Ha valaki nem tudja, hogy az Oroszországi bolsevik mozgalom zsidó, arról csak azt tudom mondani, hogy ő a mi siralmas sajtóelhallgatásaink áldozata." -most az oroszokra került sor Az Ukrajnában történtek is a zsidóság háborújának tekinthetők, így a módszerek is maradnak... Az ukránok meg hiába vannak tudatában, hogy eszközként vannak felhasználva, a kisajátított, elorzott hatalommal szemben nincs esélyük fellépni, szembeszállni...
connorj
2023. augusztus 01. 07:17
Mi van ha legközelebb vírust küldenek Moszkvában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!