„Ami azt illeti, minden rendben van” – soha nem látott felvétel került elő Prigozsinról a halála előtti napokból

2023. augusztus 31. 12:10

Eddig ismeretlen felvétel látott napvilágot.

2023. augusztus 31. 12:10

A Grey Zone nevű Telegram-csatorna tett közzé egy eddig ismeretlen felvételt Jevgenyij Prigozsinról, szúrta ki a Reuters.

 

Mindenkinek, aki arról vitatkozik, hogy élek-e vagy sem, és hogy vagyok: jelenleg 2023 augusztusának második felében járunk, hétvége van.

 

Afrikában vagyok, tehát üzenem azoknak, akik előszeretettel spekulálnak a kihullásomról, a magánéletemről, az ottani munkámról vagy bármi másról: ami azt illeti, minden rendben van” – fogalmazott a videóban a néhai Wagner-vezér. A lap szerint a felvétel nem sokkal, Prigozsin – augusztus 23-án bekövetkezett halála – előtt készülhetett.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Handout / TELEGRAM/ @concordgroup_official / AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ringwoodite
2023. szeptember 01. 05:08
Mar megint Prigozsin. Na lapozzunk...
László Zoltán
2023. augusztus 31. 15:39
Egy tömeggyilkossal kevesebb. Nagy öröm! Remélem követi a sírba őt a Zelenszkij meg a korcs kommunista Putyin, az ex-alkoholista Medvegyev, meg a jelenleg is full alkoholista Kadirov! Mehet utána a Biden is. Tisztuljon a föl a korcs tömeggyilkosoktól!
backstablive
2023. augusztus 31. 15:37
Faszom kezd ki lenni a Prigozsinnal. Tomeggyilkos volt meghalt. Mi a faszt lehet ezen ragozni. Mint valami faszom dzsungelos valosagshow. Na Prigi mi a faszt sutsz vacsorara ha nemtom majd amikor rakozelit a kamera akkor meg osszefossa magat a steril korulmenyekhez kepest.
dimaggio
2023. augusztus 31. 15:00
Sokkal érdekesebb lenne egy olyan felvétel , miről értekezett Prigozsin a halála után .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!