Ukrajna fegyveres támogatása ellen tüntettek a lengyel fővárosban

2023. július 10. 11:26

A tüntetők azt szeretnék, ha Lengyelország normalizálná a kapcsolatát Oroszországgal.

2023. július 10. 11:26

Oroszpárti tüntetést tartottak vasárnap Varsóban, számol be a hírről az ukrán Ukrinform. A hírek szerint több száz tüntető gyűlt össze az ukrán nagykövetség épülete előtt, és azt követelték, hogy az ország ne támogassa tovább Ukrajnát a háborúban, és javítsa kapcsolatát Oroszországgal és Fehéroroszországgal. 

Ezzel egy időben több ukránpárti aktivista is az utcára vonult. A két csoportot a rendőrök tartották távol egymástól, hogy ne alakuljon ki tömegverekedés.

A tüntetésekről videó is készült, amely itt tekinthető meg:

Nyitókép: YouTube, képernyőkép

 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 10. 18:42
A bátor hatok....megyek és nyugodtan ihatok!
Csigorin
2023. július 10. 16:21
Jo latni hogy vannak ott is normalis emberek
P_F_Juli
2023. július 10. 14:37
A lengyelek a magyarokat mindig akkor találták meg, amikor segítségre volt szükségük - leszámítva Nagy Lajos királyunk uralkodásának időszakát. Amikor a két ország jó kapcsolatokat ápolt, annak mindkét fél hasznát látta. A lengyeleknek két örök ellensége volt régtől, az oroszok, és a németek. Ennek folyományaként születhetett meg a Molotov–Ribbentrop-paktum is. A jelenlegi orosz-ukrán konfliktus alatt az USA elvette a lengyelek eszét, arra számítottak, hogy a támogatásukkal túllendülhetnek régi ellenségeiken, és számukra kedvezőbb geopolitikai helyzet alakulhat ki. Majd ebből is ki fognak gyógyulni, mivel rá fognak jönni, hogy csak a bejáratott kapcsolatok életképesek. Hogy mekkora árat fognak fizetni az elmúlt egy év miatt, azt később fogjuk csak látni s talán a lengyel társadalom egy része is így gondolja, és előbb-utóbb visszazökkennek. Ez van....
Zelnik
2023. július 10. 14:21
Baloldali, liberálfasiszta, zöld politikusok ünneplik az emberölést!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!