Kentucky főügyésze szembement a genderideológiával, nem fogja engedni a gyermekcsonkítást

2023. július 08. 13:52

„Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megvédjem a kentucky-i gyerekeket” – fogalmazott Daniel Cameron.

2023. július 08. 13:52

Daniel Cameron, Kentucky állam főügyésze pénteken fellebbezést nyújtott be egy szövetségi bíró múlt heti rendelkezése ellen, amely megakadályozta a kiskorúak nemi hovatartozását megerősítő gondozás (affirmative care) állami tilalmát – írta meg a Hill.

Cameron nyilatkozatában „gyermekcsonkításnak” nevezte a gondozást, és megfogadta, hogy visszavonja a bírónak az állami törvényt blokkoló döntését.

„Tarthatatlan, hogy baloldali aktivisták a sterilizációt és a nemi szervi műtéteket a kiszolgáltatott gyermekek gyermekgyógyászati ellátásának álcázzák” – mondta Cameron.

Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megvédjem a kentucky-i gyerekeket

ettől a radikális programtól, és az irodám továbbra is minden lépésben meg fogja védeni ezt a törvényt” – tette hozzá.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép illusztráció. Fotó: LEONARDO MUNOZ / AFP

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. július 09. 22:34
Cameron.....légy amerikai elnök....
figyelő4322
2023. július 08. 18:51
Úgy olvastam már elég régen, hogy Sztálin tudósai kísérleteztek ember és majom keresztezésével. Persze nem jött össze, és a főbolsi ideges lett. 😢
survivor
2023. július 08. 16:59
altercat1 Végül is KÉT nm van A transzok is két félék. Transznők/férfik. A buzik között köcsög és bika. A leszbik is aktív vagy passzív fél...domunáns/szubmisszív.
survivor
2023. július 08. 16:56
Ha nem VÁLTÁS vban, akkor a herélt nő lesz és gyereket szül ? A transznő meg gyereket csinál cisz férfival ? Ha ezt Liszenkó megérhette volna...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!