Ezúttal nem Herendi – megint ripityára tört a Red Bull trófeája (VIDEÓ)

2023. július 31. 09:48

Nem akart hinni a szemének Max Verstappen.

2023. július 31. 09:48

„Megint eltört! A trófea megint eltört!” – kiabálta Max Verstappen a Red Bull spái győzelmi ünneplése után, írta meg az M4 Sport. Csapatának – a futamok megnyerésén túl – van egy szokása: a győzelmeik után összeállnak egy csapatfotóra, melyen nagy csatakiáltások után a hátul lévők pezsgőt és Red Bullt kezdenek fröcskölni, miközben mindenki más menekül. 

Most nem Lando Norris volt a tettes: a nagy tömegben egyszerűen eldőlt egy, a fotózáshoz odavitt tábla, és pont a győztes csapatnak járó konstruktőri trófeára borult, feldöntve azt. Hogy ezúttal hány darabban vitték haza a jutalmukat, egyelőre nem derült ki. Az anyagi kár viszont aligha olyan jelentős, mint egy héttel korábban.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Twitter/FormulaNerds

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekrü
2023. július 31. 18:39
A Herendivel nem az volt a baj, hogy összetörték, mert véletlenül előfordulhat, hanem ahogy viselkedtek utána. Attól még, hogy valaki gazdag nem kötelező bunkónak is lenni. Autóversenyzőnek pedig semmivel sem nagyobb dicsőség lenni, mint olimpiai vagy világbajnok úszónak, futónak, stb. vagy akár bárkinek aki a munkájában kiválót alkot.
Dunhill67
2023. július 31. 17:19
betonkockát vagy vasgolyót nekik...abban nem tudnak kárt tenni....talán
KBA98
2023. július 31. 16:41
Nem kell ezek semmi, ami érték!
Finale
2023. július 31. 16:21
Egy beton vazat kell adni es kesz.Az nem dol el nem tudjak feldonteni sem, raadasul pont annyira ertekelik mint egy Herendi vazat. Minek kidobni ennyi penzt bugrisokra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!