Dróntámadás érte a krími Szevasztopol városát

2023. július 16. 08:16

Az orosz hadsereg összesen nyolc pilóta nélküli repülőt semmisített meg.

2023. július 16. 08:16

Működésbe lépett a légvédelmi rendszer Szevasztopolban, miután pilóta nélküli drónok támadtak a városra – jelentette be Mihail Razvozsajev, a város orosz közigazgatásának vezetője,

Az orosz haderők összesen nyolc pilóta nélküli repülőgépet semmisítettek meg, írja az orosz Interfax hírügynökség.

Razvozsajev elmondása szerint „az erőteljes támadás sokáig tartott”.

„Katonáink magabiztosan és nyugodtan verték vissza az ellenséges drónok támadását” – mondta Razvozsajev.

A nyitókép illusztráció forrása a YouTube.


 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
remi
2023. július 16. 10:42
Ruszki közlemények szerint úszó drónokat is használtak a hoholok.
remi
2023. július 16. 10:29
Drónok voltak vagy már az ATACMS? Bár ha ATACMS fragmentet találnának valahol azt már feltették volna a tg-re a ruszkik. Viszont már tény, hogy a hoholok megkapták az első adagot és szinte biztosra vehető, hogy krími célpontok ellen tervezik bevetni az összeset.
zolka50-52
2023. július 16. 10:00
Szevasztopolt naponta támadják drónokkal. Az orosz légvédelem nagyon erős. Állandóan vadászgépek köröznek a város és az öböl fölött, és sok rádiótornyot építettek az elektronikus hadviselés részeként, amikkel lehetetlenné teszik a drónok irányítását. Néhány napja rakétákkal is támadták Szevasztopolt - sikertelenül. Kellemetlenséget az okoz, hogy a rádiótornyok, amikor működnek, zavarják az internetet.
B_kanya
2023. július 16. 09:52
"counter-revolution 2023. július 16. 08:46 "pilóta nélküli drónok" :)" Erre gondolt a költő? "During World War II, Project Pigeon (later Project Orcon, for "organic control") was American behaviorist B. F. Skinner's attempt to develop a pigeon-controlled guided bomb."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!