Biden kampánytanácsadója szerint az elnök „energikus”, és korában rejlik a legnagyobb erőssége

2023. július 18. 13:58

Jeffrey Katzenberg szerint tuti receptje van Bidennek.

2023. július 18. 13:58
null

Jeffrey Katzenberg filmmogul – egyben Joe Biden egyik kampánytanácsadója a 2024-es elnökválasztásra – szerint amit sokan Biden gyengeségének gondolnak – a kora –, az voltaképpen az erőssége.

Biden energikus és hatékony”

– szögezte le egy Reutersnek adott telefonos interjúban.

Biden november töltötte be 80-ik születésnapját, amennyiben újra megválasztják, úgy második ciklusa végén már 86 éves lesz. Ő egyébként a legidősebben hivatalba lépett elnök.

Videón, ahogy Biden bizarr módon rágcsálja egy kislány ruháját - Mandiner

Talán cukiskodni akart az amerikai elnök, de a végeredmény inkább ijesztő lett.

Nyitókép: Wiktor Szymanowicz / NurPhoto / AFP

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2023. július 23. 09:45
Főleg akkor kap valahonnan energiát, amikor kislányok jelennek meg a környéken. Ilyenkor rendszerint akcióba kezd az öreg.
Denia
2023. július 22. 07:25
Én már sajnálom ezt a szerencsétlen beteg öregembert. Akármilyen zsivány is volt, amíg meg volt a józan esze, most már csak egy öreg demens bácsika. Szívszorító, amit művelnek vele, odalökik a világ elé és nevetség tárgyává teszik. Miféle ember lehet ennek a felesége is.
catalina11
2023. július 21. 13:59
Biden kampánytanácsadója szerint az elnök „energikus”, és korában rejlik a legnagyobb erőssége. Jeffrey Katzenberg szerint tuti receptje van Bidennek."------ ami abban rejlik, hogy leplezetlenül cionista, és nyalja a zsidók fenekét..
vinyó57
2023. július 18. 18:33
az öreg gumi maci fő fok hu győzik demens ha kap valami csodaszert gumibogyoszorpot akkor 20-30percig képes felolvasni ami a súgógép én vagy a papíron van az összes utasítással egy ott lásd most meghajol szünet jobbra el és a végén mindig kezet fog a levegővel és megszagol vagy megrág egy kislányt a világ úra a világ legnagyobb szégyene az usa szégyene barmok aki ezt folytatni akarja na az biztos hogy nem normális de hat mit is várhatunk egy átlagos amerikai szavazótól ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!