Ámokfutást rendezett egy fiatal robogós New York-ban, egy ember meghalt

2023. július 09. 14:34

Véletlenszerűen nyitott tüzet áldozataira.

2023. július 09. 14:34

Hátborzongató felvétel kering arról az interneten, ahogy egy robogóval közlekedő őrült szombaton végigmotorozott Queens egyik negyedében, és pisztollyal lövöldözött gyanútlan járókelőkre. Ámokfutása során többek között megölt egy 87 éves férfit is, aki a találat után a földre rogyott, miközben vér borította az ingét – számolt be az esetről a New York Post.

A lap hozzátette, hogy a Richmond Hill-i Jamaica Avenue-n minden csendesnek tűnt, amikor az idős gyalogos végigsétál, majd megtörtént a tragédia.

Egy ember meghalt, hárman megsebesültek

A felvételen az látható, hogy a fegyveres lassan elgurult az utcán a robogójával, majd kinyújtotta a karját, és lőtt. Először egy kutyasétáltatót vett célba, de elvétette a lövést. Ekkor fordult meg az idős férfi, aki hátranézett. Amikor ez megtörtént, a lövöldöző ismét tüzet nyitott, és hátba találta.

A kutyasétáltató elmenekült, miközben az idősebb áldozat, aki vonaglani kezdett a fájdalomtól. Egy személy odasietett hozzá segíteni, de a férfi ezután összeesett.

A rendőrség szerint az elkövető Brooklynban és Queens délkeleti részén száguldozott, és 

„véletlenszerűen” nyitott tüzet különböző célpontokra: négy embert lőtt meg, közülük egy meghalt, három megsebesült.

A lövöldözőnél – aki a leírás szerint egy erős testalkatú spanyol férfi volt, zöld pólót, fekete, fehér csíkos nadrágot és fekete-fehér tornacipőt viselt – egy 9 mm-es lőfegyver volt egy hosszabb tölténytárral. Egy magas rangú rendőrségi forrás azt mondta: „a fickónál rengeteg lőszer volt”. A vádemelés szombaton még folyamatban volt – írta a New York Post.

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lakat1983
2023. július 10. 17:17
Dehogy bevándorló...!
thorin-2
2023. július 10. 00:43
a cp2020 rpg esetében erősen túlzónak tűnt, hogy 2020-ra ilyesmi normális lesz, és csak mint hr fog felbukkanni, nem pedig olyasmiként, amin megdöbbennek az emberek. alig pár évet tévedtek, cserébe a művégtag technika sehol sincs...
Ebihal
2023. július 09. 21:34
Jegesmedve vadászat. Az elkövető echte amerikai keverék. Ilyen bongyor haja senki oslakosnak nincs Del-Amerikaban.
survivor
2023. július 09. 18:58
Miért nem hordanak golyóálló mellényt ? Ez a minimum ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!