Amerikai alelnök: Ha visszanyessük a népességet, több gyermekünk jut majd tiszta levegőhöz és vízhez

2023. július 15. 08:09

Igen erős kijelentést tett a klímavédelemről Kamala Harris, ki is tört a botrány.

2023. július 15. 08:09
null

Kamala Harris demokrata párti politikus egy baltimore-i egyetemen mondott beszédet a klímavédelemről, amelybe belekerült egy igen nyugtalanító mondat is: „Ha befektetünk a tiszta energiába, az elektromos autókba, 

és visszanyessük a népességet, akkor több gyermekünk jut majd tiszta levegőhöz és tiszta vízhez”.

Szavait egyébként a közönség tapssal fogadta. 

A Fehér Ház hivatalos honlapján megtalálható a teljes beszéd leirata, amelyben valóban így szerepel a szöveg, ám a „népesség” (population) szót áthúzták, állítólag Kamala Harris „szennyezést” (pollution) akart mondani.

A politikus beszédéről videó is készült, 9:37-től hallható az ominózus mondat:

Nyitókép: Saul Loeb / AFP

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. július 28. 11:34
Na, ezért kell az abortusz, az eutanázia, a drog és az élet drágítása háborúval, szankcióval, ál-zöldítéssel (lsd. palagáz hajókáztatása a tengereken). De a migráció talán a leggyilkosabb, amikor összeengeded a különböző fajtájú és mérgű hangyákat, megrázod őket egy kicsit (létbizonytalanságot keltve), garantáltan egymásnak esnek majd... Páholyosok a világ csúcsán, bocsánat a piramis csúcsán.
Málaga21
2023. július 15. 18:53
Gondolom nem a nigger népességet akarja visszanyesni.
vamonos
2023. július 15. 17:20
"valóban így szerepel a szöveg, ám a „népesség” (population) szót áthúzták, állítólag Kamala Harris „szennyezést” (pollution) akart mondani."----------------------------------------- Aha, és mikor kimondta a szót, nem tűnt fel neki, hogy egész mást mondott, mint amit akart? Nem beszélni jó angol, vagy mi?
august
2023. július 15. 16:47
Ez a fajta érvrendszer egykori kollégáméra hasonlít amikor a vérre menő sakkpartin az ellenfél levette a királynőjét. -Amire nagy nyugodtan azt mondja, hogy kevesebb bábu, kevesebb gond. Valahol ilyet kijelenteni egy amerikai alalnöknek, elég furcsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!