A berlini Pride félmilliós tömegét egy ukrán menetoszlop vezette, akik „Légy büszke, mint Ukrajna” szlogennel vonultak

2023. július 22. 22:07

A Reichstagon is lengett a szivárványos zászló.

2023. július 22. 22:07
null

Berlinben a 45. alkalommal rendezték meg a Christopher Street Day (CSD) elnevezésű homoszexuális büszkeség-felvonulást. A szervezők arról tájékoztattak, hogy a rendezvényen 500 000 résztvevő is jelen volt. A tömegben feltűnt egy ukrán oszlop is, amely a menetet vezette – írta meg a CSD Berlin Pride.

Az ukrán oszlop a „Légy büszke, mint Ukrajna” szlogennel vonult végig Berlin utcáin.

Az emberek Ukrajna és az LMBT mozgalom zászlóival, népviseletben sétáltak, és a következő jelszóval álltak ki a nyilvánosság elé:

A háborúnak még nincs vége”, „Dicsőség Ukrajnának”.

A vidám hangulatról beszámolt a Deutsche Welle. 

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. augusztus 15. 09:04
Nyugati-keleti nácik egyesültek.
Wolfram004
2023. július 24. 19:43
Szegény ukránok, már a buzik is alázzák őket... :/
catalina11
2023. július 24. 10:33
Bastyaelvtars catalina11 2023. július 23. 10:25 Hogy a köpködő homofób gecikkel szemben bátran, büszkén vállalják az identitásukat es nem bújkálnak sunnyognak a "szégyentől" amit a melykereszteny ellenségeik elvárnának tőlük. Erre a kiállásra büszkék. "------- hát Bástyaelvtárs, az a helyzet, hogy nyujorki mintabuzik azt skandálták:“Itt vagyunk, melegek vagyunk, és eljövünk a gyerekeitekért”. A felvonulókról készült videók nagy felháborodást keltettek nemcsak a skandálás miatt, hanem azért is, mert a felvonulók egy része topless volt, a helyszínen pedig volt több gyerek, akikhez a drag queenek is odamentek “barátkozni”.------- No már most, Bástyaelvtárs eljött a maga ideje, legyen igazán progresszív, ne várja meg, míg eljönnek a gyerekeiért. Maga vigye oda őket a buziknak. És ha ez sem elég ahhoz, hogy Soros elvtárs méltányolja az igyekezetét, menjen oda "barátkozni". Topless!!
5m007h 0p3ra70r
2023. július 24. 06:55
"népviseletben sétáltak" Megkapóan gyönyörűek ezek a tollboás műanyagszárnyas ukrán népviseletek. Az ukrán kultúra ősiségét szimbolizálják. 😆😆😆😆😆
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!