Putyin Prigozsin lázadása kapcsán: Megbüntetjük azokat, akik megosztják Oroszországot

2023. június 24. 09:08

A Wagner-akció után televízióban szólalt fel az orosz elnök. Összefoglalónk!

2023. június 24. 09:08
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök szombaton reggel televíziós beszédet tartott. Putyin a beszédét magyarországi idő szerint 9-kor kezdte meg – helyi idő szerint 10-kor.

Az orosz elnök leszögezte, hogy egyes oroszokat „bűnös kalandba csaltak”, anélkül, hogy a Wagner-csoportot megemlítette volna. Putyin szerint most Oroszország jövője forog kockán, a lázadók cselekedeteit pedig hátba szúrásnak nevezte. Anélkül, hogy Prigozsint említette volna megjegyezte, hogy egyesek nagy ambíciói hazaáruláshoz vezettek.

Leszögezte,

Putyin azt is hangsúlyozza, hogy minden „szükséges parancsot kiadtak” a válság kezelésére, és ígéretet tett Oroszország védelmére.

Nyitókép: Kremlin Press Office / Handout / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 244 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. június 24. 15:36
Csak a historiból bun Coo barmoknak,pár név. Spartacus Budainagyanti Dózsagyuri Hlória Kloska Geyer Flóri Sztyenka Razin Pugacsov Kupec Máté,cro Következik : Szarházy Büdös bence Kúr Hány Bolgar Krava
Tárkány Álmos
2023. június 24. 14:20
Kezdődik. Belülről fog szétrohadni az Oroszország nevű tákolmány. Kívülről csak tovább kell gyengíteni és segíteni a hamarosan fellázadó elnyomott népeket.
masikhozzaszolo
2023. június 24. 13:47
Szerintem maszkabál. Ukránok, gyertek már, támadjatok! Nálunk akkora zűrzavar, van hogy csak na! Mindenki harcolni akar. Nem, nem nálatok! Itt az orosz földön. Egy évíg nyűglődött Miújságwágnerúr Bahmuttal, most kisujjból lerohanja 3 nap Moszkvát. Jó. Majd nézem. Ez egy ukránoknak állított kelepce. Ha meg nem, akkor az oroszoknak állított kelepce. Végülis, haljanak meg a háborúban, akkor háború!
olajfa1
2023. június 24. 12:27
Minden lázadásnak van OKA! Napóleon mikor Korzikáról átment Franciaországba... majd Párizsba... AKKOR A PÁRIZSBA RENDET TETT! -vagyis nagyon jó oka volt Napóleonnak Párizsba mennie...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!