Lepalesztinázták Izraelt a Ryanair egyik gépén, kitört a botrány

2023. június 17. 10:19

A légitársaság vezérigazgatója szerint „ártatlan tévedésről” volt szó.

2023. június 17. 10:19
null

A Ryanair légitársaság vezérigazgatója bocsánatot kért, miután egy légiutaskísérő azt mondta be, hogyTel-Aviv Palesztinában van. A BBC szerint az ominózus eset Június 10-én egy Bolognából Tel Avivba tartó járaton történt és az egyik fiatal légiutaskísérő közölte, hogy a járat hamarosan Palesztinában fog leszállni.

Néhány utas először csak méltatlankodott, ám a vita a járat után felerősödött.

Eddie Wilson, a légitársaság vezérigazgatója a téma kapcsán elmondta a Simon Wiesenthal Központ zsidó emberi jogi csoportnak, hogy

továbbá kiemelte, hogy Izrael „fontos partnere” a Ryanairnek.

***

Nyitókép: DANIEL KARMANN / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csakislovacska
2023. június 17. 13:57
Ez jó. A valóság és az igazság a legfájdalmasabb dolgok egyike! Az európai unióban utazva több helyen is találkozunk hasonlóan pontos megállapításokkal;pl hogy Jeruzsálem(Hierosolima- Szentsólyom) Palesztinában van. Mindezt tudományos igényű tárlatokon. Ez van.A törléskultúra még nem tart ott mint az internacionálé,ha a múltat végképp eltörölni,rabszolgahad blablabla. . . Meg még egy vicc: Tudjátok miért ment át Mojzes a Vörös tengeren ÁT a zsidókkal? Mert szégyellt volna körbemenni a csürhével a parton. . .
fado
2023. június 17. 13:52
Isten azt a földet a zsidóknak adta. De békét Izraelnek nem ad, Fia miatt.
Palepoli
2023. június 17. 13:46
Palesztina történetileg helyes kifejezés. Olyan,minthogy Győr Pannóniában van.
Akitlosz
2023. június 17. 13:02
Érdekes fogalma van ennek az újságnak a botrányról. Ha botrány lenne abból, amikor téved, valótlanságot ír, akkor permanens botrány lenne. De nem foglalkozik a saját tévedéseivel. Bezzeg ha a Ryanair utaskísérője téved! Akkor lehúzzák róla a macesz gombócot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!