Putyin bejelentette, mikor telepítik az atomfegyvereket a szomszédjukba

2023. június 09. 15:23

„Minden a terv szerint halad a legérzékenyebb kérdésekben, amelyekben Önnel megállapodtunk” – tájékoztatta az orosz elnök a belarusz kollégáját.

2023. június 09. 15:23
null

Július 7-8-án kezdődik meg az orosz atomfegyverek Belaruszba telepítése – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a fehérorosz hivatali partnerével, Aljakszandr Lukasenkával pénteken Szocsiban folytatott megbeszélésén.

a legérzékenyebb kérdésekben, amelyekben Önnel megállapodtunk. Mint tudja, július 7-8-án befejezzük a megfelelő létesítmények előkészítését. És azonnal megkezdjük a vonatkozó fegyvertípusoknak az Önök területén történő telepítésével kapcsolatos tevékenységet. Tehát minden a terv szerint halad, minden stabil” – mondta az orosz elnök.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Pool/Mihail Mecel

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. június 09. 16:58
"Putyin bejelentette, mikor telepítik az atomfegyvereket a szomszédjukba" Nem telepíteni kell az atomfegyvert a szomszédjukba, hanem bevetni.
NERbot
2023. június 09. 16:26
Szeretet, béke, nyugalom, szabadság és jólét: a putyini politika által a világnak adott egyetemes értékek.
Czápa
2023. június 09. 16:24
Csupa remek hír...
lájkbajnok
2023. június 09. 16:19
Atomfegyvereket szabad szállítani másik országba? Ez nem háborús eszkaláció?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!