Lavrov: Macron lecsapott volna Oroszországra

2023. június 27. 06:26

Az orosz külügyminiszter szerint a francia elnök kihasználta volna a Wagner-csoport lázadását.

2023. június 27. 06:26
null

„Emmanuel Macron francia elnök a Wagner-lázadás idején esélyt látott arra, hogy megvalósítja a kísérletben rejlő lehetőséget. Végzetes csapást akart mérni Oroszországra” – mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. A TASZSZ beszámolója szerint Lavrov az orosz állami televízióban arról beszélt, hogy

Macron lehetőséget látott a lázadásban,

azt gondolta, hogy Ukrajna ebben a helyzetben képes stratégiai csapást mérni Oroszországra. A külügyminiszter szerint az egész Nyugat katonai, gazdasági és információs gépezetét beindították Oroszország ellen.

***

 

Nyitókép: Orosz Külügyminisztérium Sajtószolgálata / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tuttle005
2023. június 27. 12:31
Előbb Lavór próbáljon meg egy értelmezhető összetett mondatot kimondani...
GyurkaPista
2023. június 27. 10:29
Macron reálpolitikus. Ő megcsinálta a pávatáncot, amit most orbántól hiányolok... Nagyon jóban volt puztyinnal, de látta - és belátta - hogy ebben a helyzetben ki kell farolni ebből a "barátságból" valamelyest... megjegyzem, okosan, nem a hidakat felégetv, ha fordul a kocka bármikor újra nyitba feléjük... ez a diplomácia... ezt csinálják remekül a franciák, olaszok (sajnos a románok is) míg a buta magyar beleáll, mint pitbull a küzdelembe, aztán a végén a nagy ebcsületéért a fejére hugyoznak, mint a két világháborút követően is történt... Orbán nagy reménység volt az ukrán konfliktusig remekül pávatáncolt, de másfél élve elvesztette a fonalat, és bután (mint horthy a 2. vh-ban) kvázi semleges, de de ezzel nem szövetségeseket nyer, hanem a meglévőket is elveszti... egy átlag (szerintem ostoba) magyarnak ha azt mondod pávatánc, akkor az szitokszó -elég megnézni, főleg a balos kommenteket- miközben az ügyes pávatánc, a jó politikus/diplomata legnagyobb erénye, sőt, kötelessége az országa érdekében... megtette ezt macron, most éppen meloni is, - előtte salvini is - csak a buták ragaszkodnak hosszú távon foggal-körömmel a véleményükhöz a politikában...
herden100
2023. június 27. 08:54
https://commodity.com/data/france/debt-clock/
szintetikus
2023. június 27. 08:51
Berúgott Lavrov? Mondjuk orosz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!