Vádalkut köt Hunter Biden, nem kerül börtönbe a drog- és fegyverügye miatt

2023. június 20. 17:55

Joe Biden fia bűnösnek vallja majd magát adócsalásért.

2023. június 20. 17:55
null

Joe Biden fia, Hunter Biden az igazságügy-minisztériummal való vádalku keretében bűnösnek fogja vallani magát adócsalás elkövetésében, és így elkerüli a büntetőeljárást a kábítószer-fogyasztóként történő illegális lőfegyver-birtoklás vádjában.

Ráadásul a vádalku értelmében próbaidőt kapna a jogsértésekért, így még csak rács mögé se kell vonulnia,

pedig a vád szerint 11 napig birtokolt egy kézifegyvert illegálisan, mivel kábítószer-fogyasztó volt. Ezért legfeljebb 10 év börtönt szabhattak volna ki rá, viszont a vádalku értelmében amennyiben betartja a megállapodás feltételeit, az ügyet még törlik is a nyilvántartásából.

Az ügyvédje szerint Biden fontosnak tartja, hogy felelősséget vállaljon a hibáiért, amiket „a zűrzavar és a függőség időszakában követett el”.

Több tucat szexvideót töltött fel magáról Joe Biden fia az internetre

Elhagyott laptopja alapján úgy tűnik, a korábban drog- és alkoholfüggőséggel is küzdő Hunter Biden pornófüggő is lehetett.

Nyitófotó: Hunter Bidenről kiszivárgott fotó

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2023. június 21. 19:01
békét
Dezsőke
2023. június 21. 19:00
békét
KBA98
2023. június 21. 16:58
A világ szégyene a gyagyás USA elnök és az elkúrt fiai! és még élnek!
MisterT
2023. június 21. 06:36
A kérdés hogy hol a vádemelés a NICS háttérvizsgálat nyomtatványon hazudásért. Ugyanis 10 évet lehet kapni azért ha valaki azon hazudik. De úgy látom az nincs is a vádak között, úgy tesznek mintha nem történt volna meg...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!