Egy aligátorral nyitotta ki a sörét, s bár a sör kinyílt, nem lett jó vége az akciónak

2023. június 30. 22:13

A fiatal srác az állatot a kezében tartva itta meg az alkoholos italt.

2023. június 30. 22:13
null

Vádat emeltek állatkínzás miatt egy floridai tinédzser ellen, akit lefilmeztek, amint egy étterem parkolójában egy bébi aligátorral nyitott ki egy alkoholos italt – írta meg a New York Post.

A felvétel alapján az is kiderült, hogy a fiatal srác az állatot a kezében tartva itta meg a sört.

A 15 másodperces videó megtekintését követően a hatóságok vádat emeltek a videón szereplő egyik tinédzser ellen, mert engedély nélkül vitte el az aligátort.

„Véleményem szerint mindenkit, akit videóra vettek, aki hozzáért, bíró elé kell állítani” – mondta a Wildlife Rescue & Rehabilitation elnöke, Vernon Yates.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Nyitókép: New York Post

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna 03
2023. július 01. 20:31
És hol marad a vádból az "under legal age of drinking alcoholic beverage"? Plusz fölkutatása és megbüntetése a kereskedőnek?
Dunhill67
2023. július 01. 15:23
hú...nagyon menő...ha most egy vihogó tinipicsa lennék,az hótziher,hogy lepisálnám a bokámat:))
roughneck
2023. július 01. 13:21
Tipikus hulye amerikai faszfej a kolyok! Mississipit lehet rekeszteni a fajtajaval! Amerikai rettenthetetlen hulye allat... :-))
Káder János
2023. július 01. 13:10
Jó fej a gyerek . Az alligátor meg ki faszt érdekel ??? Annyi van belőlük , mint a szemét . Baja nem lett , harapni szeret , nem értem , mi a gond ??? Hülye állatvédők .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!