Kisiskolás gyerekeknek mutogattak csókolózó férfi táncosokat egy német általános iskolában

2023. május 08. 15:41

A szülők a rendőrséghez fordultak.

2023. május 08. 15:41
null

Döbbenetes esetről számol be a Bild. A húsvétot követő héten egy köln-mülheimi általános iskolában ugyanis egy „táncos produkciót” nézettek meg elsőtől negyedik osztályba járó kisgyerekekkel. Az előadók egy bizonyos Alfred Zinola nevű férfi tánccsoportjából érkeztek, a performansz keretén belül pedig többek között csókolóztak, és egymás nyakát és lábát nyalogatták. 

A Bildnek nyilatkozott egy anyuka az esetről, a lánya mesélte, mit nézettek vele az iskolában. Az anyuka először a többi szülőnél kérdezett körbe, mert nem akarta először elhinni az esetet. Egy másik szülő, egy apuka pedig arról mesélt a lapnak, hogy azonnal felvették a kapcsolatot az iskolával, ahonnan viszont azt a választ kapták, hogy „nem tudnak semmilyen csókolózásról”. Aztán megkérdezték az iskolában dolgozó „szociális munkást” és magukat az előadókat is, akik viszont elismerték, hogy volt ilyen része a „darabnak”.

A szülők a rendőrséggel is felvették a kapcsolatot, 35 fő írta alá azt a petíciót, amely azt követeli, hogy az iskola azonnal szüntesse meg az együttműködést a „művészekkel” – ezen együttműködést egyébként Észak-Rajna-Vesztfália oktatási minisztériuma is támogatja.

Nyitóképen: Egy másik darab Alfredo Zinolától, amelyben kisgyerekek bekötött szemű, alsógatyában pózoló férfiakat fogdoshatnak. Fotó: Alfredo Zinola weboldala.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rendesember
2023. május 09. 18:00
Biztos a művészet része volt. Meg a félmeztelenkedés is. Ne érje szó a házat ahol ezt lehet tenni kisgyerekekkel. Legyen ez az ő bajuk Esetleg még lehetne lazítani a fegyverviselési szabályokon és a nemváltás korhatárán.
Kivűlálló
2023. május 09. 15:55
Hogy rohadnának meg! :)
MaBaker
2023. május 09. 12:18
"azt követeli, hogy az iskola azonnal szüntesse meg az együttműködést a „művészekkel” Jja meg az igazgató menjen a levesbe! Minimum!
fogd a pénzt és kuss
2023. május 09. 08:55
a "német" állam pedofilokat küld az általános iskolába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!