23 évesen lovasbalesetben meghalt a Miss Universe tavalyi döntőse

2023. május 05. 20:31

„Olyan szerelemmel szerettünk, ami több volt, mint szerelem” – búcsúzott tőle a barátja.

2023. május 05. 20:31
null

Sienna Weir divatmodell, a 2022-es Miss Universe döntőse napokkal egy tragikus lovasbaleset után csütörtökön elhunyt – számolt be a New York Post. A cikk szerint Weir április 2-án szülőföldjén, Ausztráliában, a Windsor Polo Groundsban lovagolt,

amikor lova megbotlott, és vele együtt elesett.

A modellt kórházba szállították, ahol két napot töltött lélegeztetőgépen, mielőtt belehalt végzetes sérüléseibe. A portálon azt írják: a feltörekvő közösségi média influencer utolsó Instagram-posztjait gyorsan elárasztották a megemlékező kommentek.

– búcsúzott tőle a barátja.

Nyitókép: Instagram / @sienna_weir

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2023. május 06. 15:22
"Most a buzikról ne is essék szó. :-)" Nocsak, a homárok szeretik a nőket???
remi
2023. május 06. 11:21
Kár érte, úgy látom egy tényleg és feminin nő volt, mostanában szépségversenyeken már csak átoperált feka buzik indulhatnak, ilyen csinos nők vagy el se indulhatnak vagy nem rúgnak labdába.
Bocskai István
2023. május 06. 08:42
"feltörekvő közösségi média influencer" Szép foglalkozása volt.
Szeredai
2023. május 06. 08:30
Volt már szerintem idén ausztrál lovaglóhalálhír a mandineren, meg két hegymászóhalál. Ha másra nem, arra jók, hogy elrettentsék a normális embereket ezektől a költséges, baleset és halálveszélyes hobbiktól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!