Megfenyegették Lengyelországot az oroszok

2023. május 25. 06:47

Több tízezren veszíthetik el a munkájukat.

2023. május 25. 06:47
null

Vjacseszlav Vologyin, az orosz parlament elnöke azt követelte, hogy Lengyelországban állítsák vissza a második világháborús szovjet katonai emlékműveket – derül ki egy Twitteren megosztott videófelvételből. A politikus azzal fenyegetőzött, hogy amennyiben a lengyelek nem tesznek eleget a kérésnek, több tízezer kamionsofőr veszítheti el a munkáját.

Moszkva ugyanis megtiltaná, hogy a lengyel fuvarozók Oroszországba járjanak át tankolni az olcsóbb üzemanyag miatt. Ez legalább kétezer lengyel céget érintene, amelyek több tízezer kamionost foglalkoztatnak.

A parlament elnöke szerint Oroszország sok mindent képes megbocsátani, de azt nem, ha meggyalázzák a „felszabadítók” emlékét.

Nyitóképen: Vjacseszlav Vologyin / Facebook

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. május 25. 12:25
"Megfenyegették Lengyelországot az oroszok" XDDDDDD Az ukik után, majd a lengyelek is odabasznak XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nem értenek a verésből a hülye gyerekek.
Akol Peter
2023. május 25. 10:21
A kommentekből az látszik, hogy nem ismeritek azt az orosz szabályt (ami még a törzsi időkből származik), hogy "Az a föld ahol nekünk halottaink vannak, az a mi földünk" Ezért nyomulnak mindig az emlékművekkel.
koronaszepe
2023. május 25. 09:41
Ha drágábban tankolnak, nem kell szállítani? Egy kamion ezer litert tankol, az a forgalom, a bevétel az orosznak nem fog hiányozni?
barkasfarkas
2023. május 25. 09:22
Ugyan mi köze van Oroszországnak a szovjet emlékművekhez? Hiszen nem ugyanarról az államról beszélünk, igaz? :-) Amúgy bírom azokat, akik 2006-ban még Budaházynak csápoltak, amikor leverte a címert a szabadság-téri szovjet emlékműről, ma pedig jogosnak tartják az oroszok ilyen követelését. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!