Ukrán politológus: Orbán Viktor és Magyarország sírni fog, amikor Oroszország elbukik

2023. május 09. 08:17

„Úgy tűnik, hogy miközben Soros György pénzén Oxfordban tanult, Orbán Viktor rengeteg órát kihagyott” – fogalmazott Mikola Davigyuk.

2023. május 09. 08:17
null

Orbán Viktor miniszterelnök rengeteg pénzt kap Oroszországtól – állítja egy ukrán politológus. Mikola Davigyuk szerint a magyar kormányfő sírni fog, amikor Oroszország elveszíti az ukrajnai háborút. A politológus Orbán Viktor május 5-én a Kossuth rádió reggeli műsorában kijelentett szavaira reagált, miszerint nem lehet elképzelni, hogy valaki képes lenne legyőzni egy atomhatalmat, Oroszország nem nyugszik bele egy katonai vereségbe.

„Úgy tűnik, hogy miközben Soros György pénzén Oxfordban tanult, Orbán Viktor rengeteg órát kihagyott.

– fogalmazott. Úgy látja, hogy számos történelmi példa azt bizonyítja, hogy nem mindig az nyer, aki atomfegyverekkel is rendelkezik.

„Az Egyesült Államok atomhatalomként veszített Vietnámmal szemben. A Szovjetunió atomhatalomként veszített Finnországgal és Afganisztánnal szemben” – emlékezetett a politológus. Elmondta, hogy „Orbán Viktor és Magyarország sírni fog, amikor Oroszország elbukik”.

***

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tuloktihamer
2023. május 10. 09:50
Ki tudja, mit hoz a jövő? Lehet, hogy sírni fogunk, lehet, hogy nem... De az biztos, hogy az ukrán anyák és apák már most sírnak elvesztett fiaik miatt... Együtt érzek velük... Ami meg fenyegetődzést illeti, Jó Apám erre azt mondta volna: nnna most szartam össze magam... hülye köcsög... Ami meg az oroszok vereségét illeti... drága nagyanyám azt szokta mondogatni: nnna addig legyek én gazdag, aztán mindig szegény... Amúgy meg, ha annyira odavan a gyilkolásért ez a kisköcsög mi a kurva anyjáért nem a fronton van...
fabulon a bőre őre
2023. május 10. 09:18
Mikola Davigyuk: Orbán Viktor és Magyarország sírni fog Orbán Viktor: Mikola Davigyuk sírni fog
Bobika8
2023. május 09. 19:29
Gyerekek, mindenki mérgelődik, de ez a "kinyilatkoztatás" csak egy információs háború része. Kár szót vesztegetni rá.
Kivűlálló
2023. május 09. 15:48
Az egó még működik ezekben a rohadt, ukrán tetvekben! Az a világ rég elmúlt, amikor a faszszopó ukránok azt hitték, hogy mindent megtehetnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!