Kölnben „a szex az új vallás” – állítja a Lust Magazine

2023. május 22. 19:11

Világelső lett a német a város a szexuális szabadság mértékét illetően.

2023. május 22. 19:11
null

Köln lett a világ „szexuálisan legszabadabb” városa a mémet Lust Magazin összeállítása alapján. A portál szerint a város karneváljáról és dómjáról híres igazán,

– írták. A magazin szerint Köln évente 23 LMBTQ-rendezvénynek ad otthont, ezen belül négy pride-fesztiválnak. A városban továbbá található 17 melegbár és 19 szexshop is.

Ezekkel az adatokkal pedig a magazin által felállított lista élére került, megelőzve a kaliforniai Nyugat-Hollywood, Amszterdam, Madrid és Berlin városát.

különösen szexuális értelemben, és a lakosok szívesen fogadják a hasonló gondolkodású látogatókat, akik osztják értékeiket” – fogalmazott a magazin. Kiemelték:

A magazin leginkább az egyes városokban élő szexuális kisebbségek életét értékelte, pontokat adva az egyes helyszíneken található melegbárok, szexshopok és LMBTQ-rendezvények egy főre jutó száma alapján. Vizsgálta a melegek és a nem hagyományos szexualitások jogi helyzetét is, díjazva a legengedékenyebb szabályozásokat.

A homoszexuális párok Németországban házasságot köthetnek, a prostitúció legális – bár helyi szinten szabályozott –, és a németek legálisan, műtét nélkül megváltoztathatják nemüket. Kölnben a város baloldali tanácsának 2010 óta van LMBTQ-irodája is van.

Szivárványszínbe öltöztek a karácsonyi vásárok Németországban

A Humen Online számolt be arról, hogy Frankfurtban és Kölnben is külön karácsonyi vásárok várták az LMBTQ-közösség tagjait. Mint kiderült Frankfurtban - ahol Németország egyik legrégebbi, hagyományos karácsonyi vásárát is megrendezik - évek óta helyet kap az úgynevezett rózsaszín karácsonyi vásár, ahol még a standokat is a standokat LMBTQ vállalkozók üzemeltetik.

Nyitókép: Getty Images

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hurka
2023. május 23. 15:38
Jó cikk ez, biztos lesz pár gender aki odaköltözik hatására.
Alphomega
2023. május 23. 11:48
Melegbárok, szexshopok... Épülnek az LMBTQ-templomok is, hisz ehhez az új valláshoz templom is dukál...
scandal says Jack
2023. május 23. 11:15
A normális kölniek meg költöznek el és verik fel az ingatlan árakat Magyarország-szerte...mindenki látja, felénk is vannak állandóra letelepült németek, hollandok, sőt kanadai család is akiknek elege lett az ifjabb Trudeau-ból.
pipa89
2023. május 23. 08:47
Na, ha az ember feladja mindazt, amitől ember, visszazuhan az "állati világba". Egyébként az iszlám és a saría helyre fogja rakni ezeket a progilibcsisátánsita kilengéseket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!