Szorul a hurok? – Bident azzal vádolják, hogy alelnökként politikai szívességekért cserébe kenőpénzt fogadott el

2023. május 05. 11:21

A Washington Examiner arról számolt be, hogy állítólag FBI birtokában van egy olyan dokumentum, amely bizonyítja: az egykori alelnök politikai döntésekért cserébe pénzt kapott.

2023. május 05. 11:21
null

James Comer (R-KY), a Képviselőház Felügyeleti Bizottságának elnöke és Chuck Grassley szenátor (R-IA) szerint egy hiteles bejelentő azt állítja, hogy az FBI és az Igazságügyi Minisztérium birtokában van egy olyan dokumentum, amely „pontos leírást” tartalmaz egy külföldi állampolgár és Joe Biden akkori alelnök között létrejött, politikai döntésekért cserébe pénzfizetést ígérő megállapodásról – írta meg a Washington Examiner.

A lap szerint amikor a liberális média még Joe Bidenen kívül más demokratáknak szurkolt az elnöki székért, a Politico leleplező cikket közölt arról, hogy az elnök „családi vagyona szorosan követte az ő politikai karrierjét”. Amióta azonban Joe Biden lett a demokraták legnagyobb reménysége a korábbi elnök, Donald Trump kiszorítására,

a liberális média nem foglalkozott a témával.

A mainstream média azt követően is így járt el, amikor Hunter Biden laptopján bőséges bizonyítékok kerültek elő, amelyek megmutatták, hogy milyen kiterjedt külföldi ügyletei voltak, és amelyek már a kezdetektől fogva arra utaltak, hogy az alelnök legalább részben benne volt a dolgokban.

A lap szerint létfontosságú, hogy minél hamarabb utánajárjanak a feljelentő állításainak. Amennyiben nem igazolódik be, azt is minél hamarabb tudni kell. Ilyen kétségek között ugyanis nem működhet normálisan a Biden-adminisztráció – írja a Washington Examiner.

***

Nyitókép: MTI/AP/Carolyn Kaster

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. május 05. 15:46
Korrupt csak a nemzeti jobboldal lehet. Ők erre normális üzletmentként tekintenek.
nuknuk
2023. május 05. 14:58
Az egész Biden család bűnözők gyülekezetének néz ki.
Kiababa
2023. május 05. 12:47
Nincsenek szavak! Erősen meglepődtem.
5m007h 0p3ra70r
2023. május 05. 12:44
"Bident azzal vádolják, hogy alelnökként politikai szívességekért cserébe kenőpénzt fogadott el" Szegény vénember, arra sem emlékszik hogy az előbb beszart-e. Most meg ez is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!