Oszlopnak hajtott, lebukott: Boris Johnson adataival autózott egy részeg ukrán Hollandiában

2023. május 02. 06:59

A hamis jogosítvány mellesleg 3000. decemberéig érvényes.

2023. május 02. 06:59
null

Egy ukrán férfi Boris Johnson hamis jogosítványával furikázott Hollandiában, amikor részegen oszlopnak csapódott. Amikor a holland rendőrök letartóztatták ittas vezetés miatt, akkor meglepődve tapasztalták, hogy a vezetői engedélyében Boris Johnson neve szerepel.

A dokumentumot mellesleg 2019-ben állították ki, és 3000. decemberéig érvényes.

A holland rendőrség szóvivője, Thijs Damstra elmondta, hogy az ukrán az oszlopnak ütközés után elmenekült a helyszínről. „Az illető nem tudta magát azonosítani, és megtagadta az alkoholszondás vizsgálatot” – mondta Damstra hétfőn.

Azt nem tudták megmondani a rendfenntartók, hogy hol készítették a hamis dokumentumot, de a a holland közszolgálati csatorna volt oroszországi tudósítója szerint Ukrajnában a turisztikai üzletekben könnyen lehet hamis jogosítványokat venni.

Mellesleg Thijs úgy tudja, hogy az igazi Boris nem volt az incidens idejekor Hollandiában.

Nyitókép: Groningeni rendőrség Instagram-oldala

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feketepemete
2023. május 02. 19:12
ugyan, ez csak egy orosz dezinformáció v. orosz kém volt, az igazi "européer" ukránok biztos nem ilyenek
luisbathhelena
2023. május 02. 16:43
illető nem tudta magát azonosítani Dehogynem. Ott a fotó, igazolvány, minden stimmel. És kvra nem lepődnék meg ha nem egy gift shopban hanem a szent ukrán államigazgatás által kiállított szabályos jogsi lenne...mutatván hogy ők is az EU perifériáján tengődnek, szóval megértek a tagságra.
DBZ22
2023. május 02. 16:02
Ha jól olvasom szerepel ott egy New York felirat is ( gondolom a születés helyeként , ország nem is kel hisz mindenki tudja hogy New York a világ fővárosa ) . Tudnak ott mást is másolni nem csak jogsit ( fogunk még hallani róla eleget , időkérdése ) .
elfújta az ellenszél
2023. május 02. 13:08
Ha Putyin helyett dublőr szokott szerepelni, akkor az is lehet, hogy Boriszt már rég lecserélték egy ukránra, ezért van nála ukrán jogosítvány
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!