Döglött szarvassal rakta meg az iskolabuszt a meztelen menekülő férfi Amerikában

2023. április 06. 16:21

Több megyén keresztül menekült a rendőrség elől Pennsylvaniaban.

2023. április 06. 16:21
null

Érdekes eset esett meg Amerikában: a Carroll Township-i rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrség kedden kapott egy hívást arról, hogy lopott buszt láttak, amelyet egy bizonyos Tony Saunders vezetett Dillsburgban reggel 7:10 körül. A rendőrök több megyén keresztül menekült, egyszer csak megállt a járművel, majd kipattant a buszból és lábon menekült a rendőrök elől.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi futás közben addig vetkőzött, amíg teljesen meztelenül nem szaladgált számos parkolón és forgalmas utakon keresztül.

A férfi elfogása után beismerte, hogy egy döglött szarvast tett a buszba, mert haza akarta vinni, hogy trágyaként használja a kertjében. Saunderst jelenleg a York megyei börtönben tartják fogja, rendőr elől való menekülés, lopott tárgyak átvétele, gondatlan vezetés és letartóztatásnak való ellenállás miatt.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. április 06. 20:39
Ez ám a hír, no meg az ú.n. újságírás nem is beszélve az amcsi kultúráról!
Zsoel
2023. április 06. 20:21
Kedves Mandiner! Amely járművet, úgymond, megrakják, az azért többé-kevésbé tele lesz. Legalábbis én egy "megrakott" tehergépkocsit úgy képzelek magam elé, hogy a platóján bírsággal van rakomány, pl. annyi föld vagy kavics, hogy a talajszintről is látható. Nem ismerem pontosan az amerikai iskolabuszok befogadóképességét, de azt hiszem, aligha telnek meg EGY darab szarvastetemmel.
Dunhill67
2023. április 06. 20:12
pfff..haha,izé....odáig értem,hogy talált(lőtt,elütött) egy szarvast,haza akarta bugázni de elfogyott a benyó a buszból....de a gatyáját miért vette le menekülés közben...légellenállás csökkentése vagy mifasz? :))...ja,hogy amerikai...nincs több kérdésem
Hyazinth
2023. április 06. 20:04
A Szarvasvadász alternatív verziója. De Nirónak van egy jelenete, amikor az összes ruháját elhajigálja futás közben az éjszakában. A derék patást azonban még ő sem pakolta iskolabuszba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!