Hoppá: mellkason dobhatták valamivel Putyint a mariupoli lakótelepen

2023. március 20. 17:18

Vagy nem, mindenesetre érdekes videó került elő az orosz elnök ukrajnai látogatásáról.

2023. március 20. 17:18
null

 Mariupolban tett munkalátogatást Vlagyimir Putyin a hétvégén. Az orosz elnök ellen pénteken adott ki nemzetközi elfogatóparancsot a Nemzetközi Büntetőbíróság, de a délkelet-ukrajnai város oroszok által megszállt részén nem kellett kiadatástól tartania az elnöknek, aki helikopterrel érkezett Mariupolba, majd a városon áthajtva megtekintett több létesítményt, és beszélt a helyi lakosokkal.

Ezekről ebben a cikkünkben számoltunk be. Az RTL azonban kiszúrt egy másik felvételt, amin egy érdekes jelenet látható.

A videón – mely Putyin lakótelepi látogatásáról készült – 9. másodperctől az látszik, mintha valamilyen tárgy találná el Putyint a felsőtestén. Nem lehet eldönteni, hogy valaki megdobta, vagy csak véletlenül repült oda valami, esetleg egy állat lehetett? Vagy hozzá sem ért az ominózus tárgy Putyinhoz? 

A felvételből szerintünk az is kivehető, hogy a repülő dolgot kötélen mozgatta valaki.

Mindenesetre a videó további részében – bár lehet, hogy összevágott jelenetekről van szó – nem látható testőri  intézkedés, és a kedves vendéglátókról sem tudnánk feltételezni, hogy ilyenre vetemedjenek.

Ön mit gondol? Írja meg kommentben.

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2023. március 21. 18:01
Putyin dublőre volt Mariopulban, lebuktatták a dublőrt a fényképek összehasonlításával. Van aki azt mondja, hogy Putyin már nem él, mert nagy gazember volt ugyan, de logikus elme. Annyira zűrzavaros logika szerint háborúznak az oroszok, hogy ez nem lehet Putyin vezénylése.
Ezért regisztráltam
2023. március 21. 16:56
"...esetleg egy állat lehetett?..." Állat itt csak én lehetek, hogy megint beugrottam, és megnéztem! :-)
Vén Csataló
2023. március 21. 16:52
Kemény csóka ez a Putyin. Mellkason dobják valamivel és meg se rezzen, még a mondatot sem hagyja abba. Biztos így történt.
files32
2023. március 21. 14:24
A bibi ott kezdődik, hogy ez a faszi nem Putyili.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!