Betiltják a Kremlben az iPhone-okat

2023. március 20. 15:51

A Reuters értesülései szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak.

2023. március 20. 15:51
null

A Kremlben elrendelték, hogy mostantól senki sem használhatja az Apple iPhone-jait az épületben – írta meg a Reuters.

Az orosz vezetés a 2024-es oroszországi elnökválasztási hivatkozva hozta meg a döntést, mivel állításuk szerint a készülékeket a nyugati hírszerzők lehallgathatják. A lap arról is beszámolt, hogy milyen megszólalások hangoztak el ezzel kapcsolatban nemrég a Kremlben:

A lap értesülései szerint az elnöki hivatalban dolgozó tisztviselőknek április 1-jéig meg kell szabadulniuk az iPhone-októl.

Nyitókép: ALEXEY DRUZGININ / ANTON DENISOV / R / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispolgarigrofo
2023. március 20. 18:55
- miből tudod hogy az oroszok lehallgatnak? - egy szekrénnyel több van...
Hannibal
2023. március 20. 18:39
Eleve bolond, aki azt a túlárazott szart használja, bármelyik kínai kenterbe veri. Egyébként is így korrekt: kínai telefon, amerikai szoftverrel és valami letöltött orosz appal. A tökéletes semlegesség. Akit mindenki tud zsarolni, azt senki sem tudja zsarolni. :P
Odone Ricci
2023. március 20. 18:27
Helyes. Ha a parlamentekből közvetít élőadást a TV láthatjuk, hogy a képviselők fele internetezik vagy chattel. Az oktatásban a diákoknak ez tilos, abszurd dolog, hogy a jól fizetett képviselőknek megengedett . Ráadásul neveletlenség mással foglalkozni miközben valaki felszólal.
Láncfűrészes Attasé
2023. március 20. 17:50
Az orosz csipgyártás felzárkózik majd elftársak és jön a Krásznij Tyilifón. Azt sose hallgatná le a Kreml, á, ők nem ilyenek :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!