Orbán biztosította a török elnököt, hogy az újjáépítésben is számíthat Magyarországra (Videó)

2023. március 18. 15:27

A miniszterelnök a Türk Tanácson szólalt fel.

2023. március 18. 15:27
null

Videót tett közzé Orbán Viktor kormányfő a Facebookon a Türk Államok Szervezetének rendkívüli csúcstalálkozója kapcsán, ahol maga is felszólalt. A videóban kifejezte Magyarország részvétét a Törökországot ért drámai földrengés miatt. Hozzátette: „Szeretném nagyrabecsülésemről biztosítani azokat, akik bátor munkával mentették az embereket. Magyarország kutató- és mentőegységei az első napokban csatlakoztak a török társaikhoz. Sok embert sikerült megmentenünk. Egy ilyen katasztrófa nagy nyomás alá helyezi az egészségügyi rendszert, ezért

Az újjáépítésről szólva elmondta: „Óriási feladat lesz az újjáépítés. Én 2000-ben látogattam először miniszterelnökként Törökországba, és több mint egy évtizede dolgozom együtt Erdoğan elnök úrral, úgyhogy

és ezért biztos vagyok abban, hogy az újjáépítés is sikeres lesz.”

Orbán Viktor arról is biztosította Erdogant, hogy az újjáépítésben is számíthat Magyarországra.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zorroro
2023. március 19. 13:04
Nem Magyarországra, hanem ménszaros, szijj, vida, tiborcz, garancsi stb... cégeire számíthatnak az újjáépítésnél, és alvállakozóként vén gazember orbángyőzőre.
roughneck
2023. március 18. 20:20
Inkabb Torokorszagnak menjen a penz, mint Ukrajnanak!
Falióra tábornok
2023. március 18. 17:29
a kövér cigány most már tényleg szeretne valami építőipari megbízással szolgálni a slepp számára. itthon mostanában nem karistol olyan jól az a szektor.
Lajoss
2023. március 18. 16:33
Bohócok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!