La Repubblica: Az olasz jobboldal elmaradott és reakciós, mint Orbán

2023. március 09. 09:13

Egy demokrata képviselő szerint a józan ész és a civilizáció mércéje, hogy a családban két anya, vagy két apa legyen.

2023. március 09. 09:13
null

A La Repubblica cikket közölt az olasz Demokrata Pártról. Elly Schlein, a párt újelnöke kampányt indított az „új jogokért”. Számára a a személyiségi jogok központi helyet foglalnak el, írják. Alessandro Zan, a párt parlamenti képviselője és LMBTQ-aktivista például a homotranszfóbia elleni törvényjavaslatot támogatja.

A Demokrata Párt kemény csatát hirdet a parlamentben, derül ki, ahol összecsap a jobboldallal a meleg szülők elismeréséről. Zan elmondta a véleményét a dolgok állásáról: „Az EU-rendelet azt terjeszti elő, hogy

amelyet maga Ursula Von der Leyen (Az Európai Bizottság elnöke) mutatott be büszkén, aki természetesen nem vall szélsőséges nézeteket a jogok terén. Az olasz jobboldal elmaradott és reakciós, orbáni pozíciókkal, és természetesen nem a legfejlettebb európai országok jobboldalaihoz tartozik."

Nyitókép: MTI/EPA/Valdrin Xhemaj

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2023. március 09. 21:46
A csúcsfejlett demokrata, liberális államokban pedig a pedofilok akár a nyílt utcán is foghatnak maguknak "friss husikákat". Egy kérdésem azért még van: miért éppen párosan akarnak élni? Hát ez micsoda demokrácia kérem? Párosan csak párzani szoktak, hogy szaporodjanak. Nem vették még észre, hogy azonos neműekből nem lesz utód? Én primitív vagyok hozzájuk képest és az akarok maradni is.
zordmorgo
2023. március 09. 15:28
Szóval megint egy zsidó. Adolfnak sajnos igaza volt. Mindenben.
zordmorgo
2023. március 09. 15:10
Ezt a mocskos buzi EU-t használják fel mindig a céljaikra. A mocskos baloldal az EU nélkül semmire nem menne, de mint minden balos szerveződés, az EU is fentről rá tudja erőszakolni mindenkire a balos szarságait. Nélkülük sehol nem lenne a buzijogi harc.
zordmorgo
2023. március 09. 15:06
Ti nem demokraták vagytok, hanem mocskos kommunista buzik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!