Biden dühös Harrisre, mert nem kezelte jól a bevándorlást

2023. március 26. 20:20

Az alelnök „nem állt a helyzet magaslatán”, félt, hogy „elszúrja”.

2023. március 26. 20:20
null

Belső feszültségekre derült fény Joe Biden amerikai elnök és alelnöke, Kamala Harris között. Biden elnök állítólag csalódott Kamala Harris alelnök miatt, amiért nem „nő fel a feladathoz”, mint a helyettese – derül ki a Reuters friss jelentéséből. A Reuters riportja a Biden-kormányzat magas rangú tisztviselőinek megjegyzéseit tartalmazza, akik elárulták az elnök néhány őszinte véleményét Harrisről.

„Ha nem tartotta volna alkalmasnak, nem őt választotta volna” – mondta egy volt Biden-tisztviselő a Reutersnek. 

„Nem hiszem, hogy az elnök úgy tekint rá, mint olyan valakire, aki bármit is levesz a válláról” – mondta egy második volt fehér házi tisztviselő, hozzátéve, hogy „a félelem a baklövéstől” azt okozta, hogy Harris későn csatlakozott a fontos politikai harcokhoz, például a folyamatban lévő migrációs válsághoz.

Biden 2021-ben Harrist bízta meg a „határkérdésekkel” kapcsolatban, de a határlátogatást elhanyagolta, és csak azután ment el, hogy a sajtóban és az érdekcsoportoktól komoly kritikát kapott. „Ha 2 évvel ezelőtt azzal a kifejezett céllal kaptál munkát, hogy csökkentsd az illegális bevándorlást, és aztán csak ülsz és nem csinálsz semmit, miközben az illegális bevándorlás soha nem látott szintre robban, akkor ki kellene rúgni és le kellene váltani. Pont” – írta a Nemzeti Határőrségi Tanács januárban.

Nyitókép: OLIVIER DOULIERY / AFP

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. március 27. 08:06
Büntetésül jól letapizza..:)
Hunmagyar
2023. március 27. 06:13
Fogadjunk bidé azt se tudja, ki az elnök és ki az alelnök?
Janika50
2023. március 27. 06:12
Biden, Biden? Nyilván a koromból kifőlyólag, de komcsitól, piiiiíííszyyyyyn liberálistol, haladótól, progresszivtől, mindegy milyen fantázia néven szólitjuk, bármit mond, állit, minimum kétkedve fogadom. De leginkább az ellenkezőjét vallom. Bidé betegsége. Ez is átverés? Csak a kora miatti nehezebb mozgás, egyebek? Esetleg egy remek hivatkozási alap a baklövésekre? Mint irtam, komcsitól, ... Ezekhez képest a náhai Szu a becsület, tisztesség, igazság volt. Irom mindezt azután, hogy nállam jobban kevesen irtóztak tőle.
Takarító
2023. március 27. 04:29
Törpét, kopaszt és nyomorultat ne engedjünk a politikába. A fogyaték torz világképe a nyomulásuk hajtóerejévé szerveződik át a sérült elméjükben. Így kompenzálják az énképüket. Freud Zsigmond ez miko-nak hívta. Szóval nem vagyok elfogult velük szemben, csak azt mondom miko legyen belőlük másokon bosszúzó. S O H A .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!