Putyin: Oroszország harcban áll történelmi határaiért

2023. február 22. 23:04

Újabb beszédet tartott az orosz elnök.

2023. február 22. 23:04
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök Moszkvában egy újabb beszédet tartott, amelyben kifejtette, hogy az ország harcban áll történelmi határaiért – tájékoztatott szerdán az Euronews.

Ezt ugyanazok a bátor harcosok vezetik, akik most itt állnak mellettünk. Hősiesen, bátran harcolnak. Büszkék vagyunk rájuk, és az ő tiszteletükre háromszor is kiáltsuk, hogy »éljen« – mondta Putyin.

„Amikor együtt vagyunk, nincs párunk!” – ezzel a mondattal zárta a beszédét.

 

***

Nyitókép: MTI/Pool AP/Thibault Camus

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2023. február 23. 09:36
Ez nem a magyarországra vonatkozó terv? Csak mert olyannyira ismerősnek tűnik.. Mintha valami hasonló zajlana Magyarországon is. A magyar gazdasági és politikai elit egyértelműen oroszbarát, a magyar nyelvű orosz propaganda hatására a magyar lakosság egy jelentős része is. A gazdasági és politikai elit ezer szálon kötődik üzletileg Oroszországról, és az a terv, hogy az energiaszektoron keresztül az ország Oroszországtól való függése még nagyobb legyen. 2030-ra mi is újra a Szovjetunió szatellit állama lehetünk?..
Gyzoltan
2023. február 23. 09:11
-mondják, ha egy zsidó hülye, az aztán nagyon hülye..! Te vagy rá a bizonyíték!
HunCsz
2023. február 23. 08:36
Isten segitsen Oroszország a sátán elleni küzdelemben, amit minden jobb sorsra érdemes emberért szerte a világon vivtok. Remélem bukni fog a náci világkirálysági sátán
Odone Ricci
2023. február 23. 08:33
Ameddig nem érint Nato-országot, addig "csak" orosz-ukrán háború marad, jelentette be P., Ellenkező esetben készülhetünk a világháborúra. .. A határtalán fegyverszállítás a Nato-országok részéről béketárgyalás helyett reszkírozza biztonságunkat itt Európában, főleg a 9 "keleti" bukaresti egyezmény országait. Városunkban péntek délután nagy BÉKE-TÜNTETÉST rendeznek, most egy év után először a szakszervezetek kezdeményezésére. Minden békeszerető embert várnak politikai hozvatartozástól függetlenül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!