Lesérült romkutatás közben egy magyar keresőkutya

2023. február 10. 14:27

A sérülés nem súlyos, de kétséges, visszaengedik-e a kutyát terepre.

2023. február 10. 14:27
null

A romok között, keresés közben megsérült a Kutyákkal az Életért Alapítvány egyik segítőkutyája, Gogó. A törökországi/szíriai földrengés túlélőiért kutató négylábút a csapat kétlábú munkatársai azonnal ellátták,

viszont egyenlőre bizonytalan, hogy visszaengedhetik-e a terepre. 

A Baptista Szeretetszolgálat HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoportja, közöttük a Kutyákkal az Életért Alapítvány két jászberényi és egy miskolci mentőkutyás párosa hétfőn este érkezett a katasztrófa helyszínére.

Megható videó: Így mentik négylábú barátainkat a török földrengés után

A mentőegységek a háziállatokat is igyekeznek kimenteni.

Nyitókép: Kutyákkal az Életért Alapítvány Facebook-oldala 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lanchaster
2023. február 13. 07:50
Szegénykém, hogy utálhatja azt a kötést a tappancsán! :)
artojan
2023. február 11. 03:08
.Egy hős vagy GOGÓ, Let's Go ! ...Épülj fel minél hamarabb ! Reméljük ,nemsokára "kutyabajod "
bagira
2023. február 10. 20:40
Ebcsont összeforr . Aranyos kutyus szeretni való . Novemberben hozzánk egy kismacska beszegődött , kis sovány kócos kiéhezett . Több hónapja etetjük szalámit tejfölt sült halat minden jót . Szépen kikupálódott , szőre kisimult , minden reggel kívül sz ajtónál ott ül . Lakásba nem engedjük be , kint melléképületben magának talált helyet . Elneveztük ,,elvtársnőnek,, :) amúgy aranyos kajáért hízelegni tud. :)
vastaps
2023. február 10. 16:47
...nah ossszegyut a nagyar-irodalllom kimagasl0 nyelvismeretekkel rendelkezzzo oszess idiotalya. Ehelyt , fassszopo gecik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik