Kutyaürüléket kent kritikusa arcába a német balettigazgató

2023. február 14. 20:55

Marco Goecke nem tudta elviselni az újságíró szombaton megjelent véleményét.

2023. február 14. 20:55
null

Felfüggesztették állásából a Hannoveri Állami Operaház balett-társulatának igazgatóját, Marco Goeckét a tűrhetetlen magaviselete miatt – tájékoztatott a hírről hétfőn a The Guardian

Marco Goecke vasárnap, társulata legutóbbi előadása után verbálisan megtámadta Wiebke Hüstert, a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) balettkritikusát, majd

elővett a zsebéből egy zacskó kutyaürüléket, és a tartalmát az arcába kente.

 A balettigazgató nem tudta elviselni az újságíró szombaton megjelent véleményét. „Az ember aközött gondolkodik, hogy beleőrüljön vagy megölje magát unalmában” – írta az előadásról. A német média arról is beszámolt, hogy az állítólagos támadáshoz használt zacskóban lévő ürüléket Goecke néhány perccel korábban gyűjtötte össze.

Nyitóképen Marco Goecke. Fotó: CHRISTOPHE GATEAU / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
j.lukacs
2023. február 15. 11:50
Büszke lehet magára a kulturális (és politikai elit), valódi példát mutatnak az egyszerű emberek számára. Mindezt persze a megkérdőjelezhetetlen felsőbbrendűségük tudatában.
Zoltan70
2023. február 15. 09:26
A Hannoveri Állami Operaház balett-társulatának igazgatója vs. a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) balettkritikusa. Kérek egy kávét és egy gesztenyepürét!
pipa89
2023. február 15. 08:07
Német reakciók napjainkban: nemzetárulás, kontinensárulás, schwabista falanszter, vipera, kutyaszar. Régebbről: szabadkőművesség, illuminátus, marxizmus, fasizmus. Csak én látom úgy, hogy valami nagyon nem stimmel a német fejekben???
brekker
2023. február 15. 01:39
Jobb félni, mint megijedni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!