Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Daily Beast: Orbán Viktor a különutasok vezetője az ukrajnai háború ügyében

2023. február 26. 12:26

A cikk kitér arra, hogy a magyar miniszterelnök szerint „csak Magyarország és a Vatikán” akar békét a háború helyett.

2023. február 26. 12:26
null

Egy évvel azután, hogy Oroszország megdöbbentő ukrajnai inváziója véres háborúvá vált, a világ nagy része Volodomir Zelenszkij és az ukrán nép körül forog. Európa egyes szegleteiben azonban fogy a türelem – olvasható a Daily Beast cikkében.

Emily Channell-Justice, a Harvard Egyetem Temerty Contemporary Ukraine Programjának igazgatója a lapnak elmondta, hogy Lengyelország Ukrajna iránti rendíthetetlen támogatása más országokat is arra ösztönzött, hogy kövessék a példát. Szerinte azonban van egy kivétel, mégpedig

az Ukrajnai háború különutas vezére, Orbán Viktor,

aki nemrég felerősítette retorikáját, azt sugallva, hogy „csak Magyarország és a Vatikán” akar békét a háború helyett.

 

***

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Erdőmester
2023. február 26. 17:53
Az orbáni " különutas" békepolitikáról majd akkor változik meg markánsan a vélemény, ha az EU országaiba is kezdik hazahozni a koporsókat. Addig nem nyugszik ez a jóletbe belebutult, USA se..ét nyaló libsi elit, amig ez be nem következik.
llnnhegyi
2023. február 26. 16:22
Egy biztos! A világ békeszerető népe,megszerette dr miniszterelnököt. A tébolyult libbcsikommcsik legnagyobb bánatára. Dühödtek is emiatt. Számos megbízott újságíró sok jutalmat kaptak Orbán ellenes írásaikért. Idehallom, hogy csörren a bukszájuk.
istvanpeter
2023. február 26. 15:19
De értsük meg, hogy ez a háború az emberiség ellen folyik, amelynek a legfőbb célja a háttérhatalom totális világuralmának a létrehozása és egy egységes világrabszolga birodalom kiépítése. Ezért allergiásak minden béketörekvésre és a háború befejezését indítványozó körökre.
nuknuk
2023. február 26. 15:08
A béke az "külön út", mert az EU politikusai - USA nyomásra - háborút akarnak. Még, még, még, hadd dőljön a pénz az USA hadiiparba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!