Holtan találták a földrengés után eltűnt volt Chelsea-játékost

2023. február 18. 12:13

Christian Atsu 31 éves volt.

2023. február 18. 12:13
null

A török földrengés után sokáig ellentmondásos információk kerültek nyilvánosságra Christian Atsuról, a Hatayspor 31 éves labdarúgójáról. A földmozgás után pár nappal arról számoltak be, hogy élve megtalálták a focistát, ám később ezt a játékos ügynöke cáfolta. 

Szombaton azonban Murat Uzunmehmet azt mondta, megtalálták a Newcastle és a Chelsea korábbi labdarúgójának holttestét a romok alatt. 

– idézte az ügynököt a Nemzeti Sport.

A klub búcsúposztjában azt írta, hogy a játékos holtteste már Ghánába tart, hogy ott temethesse el a család. 

– búcsúzott a Hatayspor labdarúgójától.

A focista a földmozgás előtti nap még gólt szerzett csapatának egy bajnoki meccsen. Christian Atsu 65-ször lépett pályára a ghánai válogatott színeiben. 

 

***

Nyitókép: MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2023. február 18. 19:51
Isten nyugosztalja.
lurker
2023. február 18. 16:38
Ha otthon maradt volna, most banánt zabálhatna
akkor ki
2023. február 18. 13:40
Szegény már fent dekázik és nem esik ám le a labda! Nyugodjék békében!
bandee1
2023. február 18. 13:35
10 napja a MANDINER MÁST ÍRT! https://mandiner.hu/cikk/20230206_csoda_kulfold_torokorszag_rom_foldrenges_chelsea_christian_atsu Csoda: élve került elő a romok alól a Chelsea korábbi focistája! 2023. február 6. 21:43 A 65-szörös ghánai válogatott labdarúgó vasárnap még győztes gólt szerzett a csapata bajnokiján. Hirdetés Élve találtak rá a romok alatt a Hatayspor ghánai labdarúgójára – írta meg a Nemzeti Sport. Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Christian Atsu, a Chelsea volt focistája még hétfőn hajnalban tűnt el a törökországi földrengések közben. A Nemzeti Sport szerint a török élvonalban játszó válogatott középpályást csodával határos módon élve találták meg a romok alatt. Korábban úgy lehetett tudni, hogy a romok alatt rekedt Atsu mellett a Hatayspor sportigazgatója és a klub tolmácsa is, három másik focistával egyetemben. Hétfőn este aztán a portugál A Bola sportlap közölte: a romok alól Alici korábban a maga erejéből már kiszabadult, és estére a másik három labdarúgót is megtalálták, mindannyian életben vannak. A többiek állapotáról ugyan nem számolt be a portugál lap, Atsuról azt írják, kimentése után a jobb lábának sérülése és légzési nehézségek miatt egy helyi kórházba szállították.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!