Orbán Viktor részt vett a szlovák államiság évfordulóján tartott gálaesten

2023. január 07. 20:51

Az ünnepségen beszédet mondott Zuzana Caputová, a Szlovák Köztársaság elnöke, Boris Kollár parlamenti elnök és Petr Fiala, Csehország miniszterelnöke is.

2023. január 07. 20:51
null

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó Pozsonyban részt vett az önálló Szlovákia megalakulásának 30. évfordulója alkalmából rendezett szombati gálaesten – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Eduard Heger szlovák kormányfő mindhárom V4-es miniszterelnök-kollégáját, valamint házastársukat meghívta az eseményre, amelyet a Szlovák Nemzeti Színház épületében rendeztek meg. Az ünnepségen beszédet mondott Zuzana Caputová, a Szlovák Köztársaság elnöke, Boris Kollár parlamenti elnök és Petr Fiala, Csehország miniszterelnöke is.

(MTI)

Nyitókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b2), Petr Fiala cseh (b4), Eduard Heger szlovák (j3) és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő (j), valamint házastársaik az önálló Szlovákia megalakulásának 30. évfordulója alkalmából rendezett gálaesten Pozsonyban, a Szlovák Nemzeti Színház épületében 2023. január 7-én. Orbán Viktor mellett felesége, Lévai Anikó (b).MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 240 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. január 09. 07:27
Már csak a szmokinggal kellene megismertetni ezt a derék embert..egyelőre nem megy..:)
Rocktoberi
2023. január 08. 08:13
Röhej. Az itt trianonozó moslékos majmok még pár napja azért visongtak, hogy Novák miért nem vesz részt az eseményen.
pesszimista
2023. január 08. 07:30
A mostani határokkal sajnos meg kell békülnünk, semmi esélyünk a régiek vissza szerzésére. Ezt csak a lila ködben élők képzelik. A jelenlegi helyzetünkre a történelem viharai szubjektív és objektív okok vezettek, denagy szerepe volt a magyarok félbalkáni mentalitásának is. Most a maradék országunk létének megőrzése acél, a mostani helyzetben ez sem kevés.
NullaSalus
2023. január 08. 03:12
De amikor D-209 koccintott december elsején a románokkal, akkor balhé volt, ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!