Mihalik Enikő lebuktatta Karácsony New York-i tanácsadóját

2023. január 31. 09:53

A tanácsadó havi 900.000 forintért végezhette a munkáját a Fővárosi Önkormányzatnak – New Yorkból.

2023. január 31. 09:53
null

Mihalik Enikő, Korányi Dávid felesége exkluzív interjút adott az RTL Klub Fókusz című műsorának, amiben kvázi lebuktatta a férjét. A modell elmondta, hogy „amióta megszületett Rozi, azóta itt vagyunk. Júliusban született, szeptemberben egyszer hazamentünk Magyarországra. Most több mint egy éve nem hagytuk el az országot”. Ezzel kiderült, hogy

Karácsony Gergely tanácsadója 2021. szeptembere óta szó szerint távmunkában végezte a tanácsadói feladatait.

A tanácsadói fizetések kapcsán még tavaly tavasszal küldött közérdekű adatigénylést a Magyar Nemzet a főpolgármesteri hivatalnak, amiből kiderült, hogy Korányi havi kilencszázezer forintért végezte nem részletezett munkáját, New York-i otthonából.

Korányi Dávid a botrány kirobbanását követően, november végén közös megegyezéssel távozott a Városházáról.

Nyitókép: Mihalik Enikő Instagram-oldala

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lion
2023. január 31. 17:11
Egyébként látszik Enikőn és biztos zavarja amit itthon írnak a barom férjéről. De mivel ő választotta társnak ezt az ügynök faszit, ezzel kell most együtt élnie.
Talány
2023. január 31. 15:29
.
flesh ripper
2023. január 31. 15:08
Nem értem a bájos Mihalik Enikő fos ízlését:(( Pont egy ilyen neanderthali gyapjas cerkófot fogott ki magának, akinek a homloka a szájvonalán végződik. Persze, jó lopós a majom..., de az nem erény.
Ernie Pantuso
2023. január 31. 14:39
Ingyenélő tolvaj zsidó. Kell még valamit mondanom?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!